Shinobu Ne kadar guclu olursan ol bu kadari fazla diyor.
Bizzat Eiichiro Oda bunu Shinobuya dedirttiriyor. Ardindan zorlanan Yamato Sasaki meydana gelince Zoan formunu açıyor. Bunu görmek çok basit aslında.
Off guard ultiyi anlık ko vermesi bir kıstas değil , apoo>Luffy demeliydik o zaman zira Apoo da Luffy'yi off-guard yakalamıştı.
Luffy numberslardan birini teklerken "Eskiden bundan bir tanesini yenmek icin takim oyunu yapmamiz gerekmisti ama bu sefer durum farklı." diyor. Numbers teklemesi de öyle muazzam bir güç göstergesi değil.
Zira Franky de bir tane Numbers'ı devre dışı bıraktı.
Başka ne kaldı?
William'ın ''Roger'ın saldırısına benzer.'' demesi dışında (Ki bu dediği bile varsayımsal bir olay , yani kesin olgulardan çıkılmamış.) Yamato'yu öyle muazzam güçlü yapan bir durum yok ki zaten Sasaki karşısında bunu göstermiş , ayrıyetten William'ın yorumu da varsayımsal bir yorum. Ben şimdi gaza gelip 1003 bölümlük One Piece'e birkaç dakika göz atsam. Birbirine benzer ama bağımsız birçok teknik bulabilirim.
Bu Zoro'nun hakiyle beraber slash atması veyahut dokuz kızıl kının slash atması ile gerçekten aynı şey.
Ace de WB'den dayak yedi ama loser'ın teki çıktı , Yamato'nun durumunu da görüyoruz.
Yamato belki flying six<x<Komutan arası bir yerdedir ama bana kalırsa Sasaki'nin ordu birliğine karşı zorlanan kişi ile 5 gece 5 gündüz olmak üzere kedi köpekle kapışan , çatıda sulonglu mink ordusuyla muazzam bir mücadele veren , zoudan hortum yiyen , fujitora/sengokulu gemiye gözü kapalı saldırıp sıyrıklarla ayrılan adamlarla münakaşa edilemez.
Birkaç bölüm sonra kesinlikle Jack/Queen/King üçlüsünden biri hakkında yorum yapacak zaten Yamato. Bundan eminim , direkt olarak bu yorum da Yamato'nun yerini ve haddini bilmesi gerektiğini bize gösterecektir.