Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 315 84.9%
  • Sevmem

Kullanılan: 56 15.1%

• Kullanılan toplam oy
    371
Ben sana söykeyeyim bu Yamato Iva gibi okama çıkacak sonra fanları kabayı tuta tuta kaçacak, Sanjiyle bi sebepten dolayı karşılaştırmadı Oda bunu(Sanji bi bakışta okamayı gözünden tanır :hhh:). Yamatonun deve attığı ataga bakın aynı Ivanın death vink. Yamato Okamadır uyarmadı demeyin.
Güzellik olarak Bon-chan>Yamato yazıyodum tam yazını gördüm...

Manga düzenli olarak çıksaydı belki de çoktan şov yaptığı bölümleri görmüş ve ölümüne övmüş olacaktık. 988 sadece başlangıçtı. Vaktin gelecek Sanji. Şimdilik manzaranın tadını çıkar, o kadını o açıdan görmek herkese nasip olmaz.
Zoro Kaidoyu keserse Sanjide sevgilisinin gönlünü çalar, hangisinin daha çok acıtacağı belli.;)

Ben sana söykeyeyim bu Yamato Iva gibi okama çıkacak sonra fanları kabayı tuta tuta kaçacak, Sanjiyle bi sebepten dolayı karşılaştırmadı Oda bunu(Sanji bi bakışta okamayı gözünden tanır :hhh:). Yamatonun deve attığı ataga bakın aynı Ivanın death vink. Yamato Okamadır uyarmadı demeyin.
Reis sana saygımız sonsuz ama Yamato bizim seksi çizgimizdir lütfen pok atmayalım. Gel beraber Sanji övelim Oda gömelim gençleri Zoro'dan uzak tutalım.

Reis sana saygımız sonsuz ama Yamato bizim seksi çizgimizdir lütfen pok atmayalım. Gel beraber Sanji övelim Oda gömelim gençleri Zoro'dan uzak tutalım.
Yamato öyle bi ben Odenim demeyi bıraksın okama olmadığıda kesinleşsin gözümde az değeri olur ama şimdilik oda Oden gibi Odanın zorlamasıyla bize sevdirilmeye çalıştırılıyor gibi. Bide o oni sopası nedir öyle afedersin neye benzediğini söylemeye terbiyem yetmiyor.

Bana sorun yok reis cinsiyetiyle ilgilenmiyorm

Normalde Sanji severin Yamato'yu da sevmesi lazım. Ama sen doğru yolu bulmuşun başkan.
Nedense bu Yamatoya kanım ısınmadı bidw bak şimdi aklıma geldi bunun destanında kadın kılığında kaçtığı felan yazıyodu galiba, harbitten okama çıkacak bu. Okamalar biz Sanji fanlarının düşmanlarıdır. :hhh:

Bana sorun yok reis cinsiyetiyle ilgilenmiyorm
Ya erkeğe dönüşünce Odene benzerse o zaman napcan? :bilmem:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık