Bir Zoro fanından böyle bir sözü hiç beklemezdim.Çünkü bir şey yapmadan duracağını hayal edemiyoruz onun da görünme zamanı geldi
Bir Zoro fanından böyle bir sözü hiç beklemezdim.Çünkü bir şey yapmadan duracağını hayal edemiyoruz onun da görünme zamanı geldi
Ben Sanjiyi severim fanları tarafından Zoro ile kıyaslanmadığı sürece çok laf atmam ona (gerçi bazen kaşınıyorum)Bir Zoro fanından böyle bir sözü hiç beklemezdim.
Niye ara verdin ?okumaya tekrar donersem yine sanji icin donerim
cok sıkmaya basladi seri korsan temasindan da iyice uzaklasti. zaten cok da severek okumuyordum cizimleri falan hic hosuma gitmiyordu.Niye ara verdin ?
Çizimler her zaman sıkıntıydı şimdi dahada kötüleşti.Tek umudum animenin çizimlerin kötü olduğu kısımları iyi vermesi.cok sıkmaya basladi seri korsan temasindan da iyice uzaklasti. zaten cok da severek okumuyordum cizimleri falan hic hosuma gitmiyordu.
Manganın veremediği yerde anime hiç veremez. Hangisi Luffy hangisi Law ayırt edemeyiz.Çizimler her zaman sıkıntıydı şimdi dahada kötüleşti.Tek umudum animenin çizimlerin kötü olduğu kısımları iyi vermesi.
Çok pozitif bir yorum.Çizimler her zaman sıkıntıydı şimdi dahada kötüleşti.Tek umudum animenin çizimlerin kötü olduğu kısımları iyi vermesi.
sanji gömme fest olmuş :d