Şu konu bile bütün algıları yok ederSanji en iyi anları derlemesi bakın ve sanjiyi neden sevidiğinizi hatırlayın
http://www.korsanfan.com/konu/sanji-ve-girişimleri.7054/
Şu konu bile bütün algıları yok ederSanji en iyi anları derlemesi bakın ve sanjiyi neden sevidiğinizi hatırlayın
Şu gelsin de artık kurtulalım tamamen bu azaptan.Sanji’nin yanından en azından art arda çocuk kaçırmıyorlar. Sanji kaybetse bile birini kurtarmış oluyor o yüzden içimiz rahat sen canını sıkma
Yükselince maymun yüz olarak çizilecek mi devamında ? Çizilecekse çok fark etmiyor benim için ondan sordum.Çünkü Sanji değişti. Eski Sanji kamabakka adasında esir benceYükselişine çok az kaldı.
Sanji olmadan luffy korsanlar kralı olamaz o yüzden biraz imkansız bir olayŞu gelsin de artık kurtulalım tamamen bu azaptan.
Benim için öyle çizilip çizilmemesi pek fark etmiyor ya. Çizmeye devam eder elbette, ergen Japon kardeşlerimizin Sanji'nin bu tavırlarından hoşlandığını düşünüyordu sanırım Oda. Yakın zaman önce öyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.Yükselince maymun yüz olarak çizilecek mi devamında ? Çizilecekse çok fark etmiyor benim için ondan sordum.Çünkü Sanji değişti. Eski Sanji kamabakka adasında esir bence
Popülaritesi sabit olduğundan, okuyucu böyle seviyor herhalde diyor sanırım.Benim için öyle çizilip çizilmemesi pek fark etmiyor ya. Çizmeye devam eder elbette, ergen Japon kardeşlerimizin Sanji'nin bu tavırlarından hoşlandığını düşünüyordu sanırım Oda. Yakın zaman önce öyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.
Zaten dövmezse okuyucular Oda'yı döverBu arc sağlam birini döver de, az biraz karizmayı toparlar, Çöpji.
Bilmiyorum, Sanjiye adamda kalmayabilir,Supernovalar var, Luffy, Law, Zoro var.Zaten dövmezse okuyucular Oda'yı döver
Atamazlar çünkü muhtemelen final için aşırı gerekli bir karakter hem zaten dünyanın her yerinde sanji power up diye hayranlar çıldırıyor eğer sanji adam dövmezse çıldırırlar o yüzden oda ölse de sanji'ye karakter uydururBilmiyorum, Sanjiye adamda kalmayabilir,Supernovalar var, Luffy, Law, Zoro var.
Sanji yine geri planda kalabilir