Demek ki bir yamukluk var ki o kadar konuşulmuş Nerede çokluk orada ..Zoro konusu 207, Sanji konusu 312 sayfa. Bir insan her kulvarda mı kazanan olur be.
Demek ki bir yamukluk var ki o kadar konuşulmuş Nerede çokluk orada ..Zoro konusu 207, Sanji konusu 312 sayfa. Bir insan her kulvarda mı kazanan olur be.
Sanji kötülemeyeni dövüyolar asıl. Sürü psikolojisi bunlar. Adam bence rolünü gayet de yerine getiriyor, başarısız girişimi yok. Üstüne düşeni yapabiliyor en azından... Doğru düzgün bir fightı olmaması insanları yanıltıyor sadece.Sanji olsa, vazgeçmeni isterdi.
Ve bu forum ısrarla bu iki ADAM GİBİ ADAMI birbirine kırdırmaya çalışıyor. İkisini de sevmek gibi bir seçenek varken resmen iki ayrı lobi var.Zoro ve Sanji konusu açılınca aklıma hep bu sahne geliyor. İkisini de ayrı severim.
İroni yapmıştım orada.Demek ki bir yamukluk var ki o kadar konuşulmuş Nerede çokluk orada ..
Hadi hadi hadi hadi Bushidocuğum2y önce bu adamı gayet de seviyorduk... Kuma olayında da hakkını veririm her zaman... ama Wcı da yaptıkları bana göre doğru değil... yani boşuna yardırmıyoruz herife... ayrıca bizim dediğimiz şeyin aynısını adam manga da kendi söylüyor...
Hahaha Tamam Jiso'cuğum jsjsjsHadi hadi hadi hadi Bushidocuğum
Sen bence üslubuna dikkat etmeye başla artık. Burası o tartıştığın Discord değil. Ses etmiyorum diye iyice üste çıkmaya, abartmaya başladın. 2 gündür sağa sola saldıran sensin, milletin kalitesine laf eden de sensin. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Sen kalite belirleyebileceğine nereden karar verdin? Burada eğleniyoruz. Karşılıklı atışıyoruz. Gereksiz yere gerginlik yaratıyorsun. Önce bir aynaya bak. İster Sanji gömerim, ister her hereketini eleştiririm. Seninle aynı düşünmek zorunda mıyım? Bu kadar gerilip duracaksan biraz nefeslen yav. Ara falan ver, ne bileyim.Hiç işte.Diyorum ya klas ve kalite farkı.
Bunlar hiç olmadığı yerde Sanji'yi gömmeye çalışır , eziklik psikolojisine girer ; Sanji'yi sevmez.
Ben Zoro'yu da severim Sanji'yi de.
Evrende de bu böyledir.Zoro , Sanji için Big Mom meselesinde endişe duyar.
Sanji de aynı şekilde Zoro için ki burada Zoro'yu kurtarmak için canını koyuyor.
Bazı arkadaşlar da hala Sanji'nin ''aptal hayalinden vazgeçmek bu kadar zor olmamalı.'' lafına takılıyor.
Burada Sanji , Zoro için hayalinden vazgeçmişti.
Bunları konuşmazlar mesela.Kaliteli bir Zorocuyla her zaman tartışmaya varım ki Discord'ta olabildiğince konuşuruz tatlı dille.Forumda var birkaç tane dengesiz , onlar Zorocular adına leke sürüyorlar şahsen.
Cevap verdim.İşlerine gelmeyince de böyle cevap vermezler.Görmezden gelirler.
Aynen öyle. Boşuna yardıyonuz.2y önce bu adamı gayet de seviyorduk... Kuma olayında da hakkını veririm her zaman... ama Wcı da yaptıkları bana göre doğru değil... yani boşuna yardırmıyoruz herife... ayrıca bizim dediğimiz şeyin aynısını adam manga da kendi söylüyor...