Hain Buggyi savunabilirsinOda hakkaten Emies lobyden sonra Sanjiye cidden bulaşmaya başladı, bundan önce Sanji baya ciddi bi karakterdi ama nedense sonra Buggy gibi oldu biraz sanki.
Hain Buggyi savunabilirsinOda hakkaten Emies lobyden sonra Sanjiye cidden bulaşmaya başladı, bundan önce Sanji baya ciddi bi karakterdi ama nedense sonra Buggy gibi oldu biraz sanki.
Açıkcası Buggy benim favori karakterlerimden ve gerçek bi korsan, One piecein Jack Sparrowu olarak düşünüyorum Buggyi ben.Hain Buggyi savunabilirsin
Demek kılıç fanısınAçıkcası Buggy benim favori karakterlerimden ve gerçek bi korsan, One piecein Jack Sparrowu olarak düşünüyorum Buggyi ben.
Düşünsene Sanjinin milleti konuşarak yendiğini.Iyi ki Naruto mangası çıkmışta ismi Naruto olmamış yakışmazdı cidden .Belkide daha önce Sanji yerine Naruto olsaydı , uzumakide daha çok popüler olacağından Vinsmoke Naruto olarak bu kadar popüler olamayacaktı.(bkz.Fake Naruto One piece )
Yok öyle bir şey.Kolay kandırılabilecek bir karakter. Evet bu aptal demek oluyor.
Herkesi kendisi gibi iyi kalpli ve nazik sanıyo...Kolay kandırılabilecek bir karakter. Evet bu aptal demek oluyor.
Çıkarayım mı aklımdan ?Yok öyle bir şey.
Ama kandırmaz. Pudding hariç. Ki o bile aile zorlamasıydı.Çıkarayım mı aklımdan ?
Herhangi bir kadın sanjiyi elinde kukla gibi oynatır. Duygusal durumlara girmiyorum bile.
Bunu çoğu karakter için söyleyebilirsin ki zaten. Zaaf ile zekanın ne alakası var?Çıkarayım mı aklımdan ?
Herhangi bir kadın sanjiyi elinde kukla gibi oynatır. Duygusal durumlara girmiyorum bile.