Aynen bende onu diyorum... en çokta Zoro’ya kucaklatıyor... yani Luffy de baya istekliymiş...Kucaklayanlardan birisi de Zoro...Amanın.
Aynen bende onu diyorum... en çokta Zoro’ya kucaklatıyor... yani Luffy de baya istekliymiş...Kucaklayanlardan birisi de Zoro...Amanın.
Sanji oradan Zekasını konuşturmuş. Paraları olsaydı verip kurtarsalardı Luffy yumruk atmayacak Kizaru gelmeyecek tayfa ezilmeyecekti.Şakayı bir yana bırakacaksak bunu ciddi yazacağım. Kendisi seride işlenmiş en çelişki dolu karakter olabilir. Dediklerini yapamamaktan bahsetmiyorum tam tersini yapmasından. Burada Oda'yı da eleştirebiliriz.
Kölelikten nefret eder, köle almak ister.
Yemeklere zehir koymam demesine rağmen koymuşluğu var.
Ailesi ile ilgili durum zaten hepimiz biliyoruz. Ailesini sevmemesine ve dostlarım için kullanacağım demesine rağmen kadınları gözetlemek için kullanır v.b... Daha bir kaç tane şey daha vardı ama onları bulmaya çalışmadım. Chopper falan diyoruz ama tayfada en karikatürize edilmiş karakter olduğunu düşünüyorum.
Luffy neden kucaklattı bilemeyiz ama Zoro'nun neden kucakladığı şimdi daha net belli oldu. Şerefsiz Zoro... Kaptanın lan senin o.Aynen bende onu diyorum... en çokta Zoro’ya kucaklatıyor... yani Luffy de baya istekliymiş...
Düşmanına da yalvarmazsın ama sırf hayalin gerçek olsun diye.Adam Mihawk ile Kuma’ya tayfa için boyun eğdi reyiz daha ne yapsın...?
Sanji de tayfa dayak yerken Pudding için şarkılı türkülü çiçek topluyordu
Sanji gibi 5 para etmez gacılara simplik yapmıyo bari.tutamıcaksan söz vermiceksin kardeşim.Dar görüşlü olduğu burdan belli adamın
Korsancılık oyuncak değildir demek ile duygusal olup göz yaşı dökmek çok farklı kavramlar reis kendini kasmadan sal akışına gitsin Shanks'ın Marco ziyaretinden sonra ki sözleri her şeyi açıklar nitelikte aslındaMangada öyle bir anlam yok ama işte
Zoro “Oynadığımız çocukca bir korsan oyunu değil” lafıyla zaten durumunu açıklıyor reyiz
Tamam İşte yabancıya mı gitsin kaptanı...?Luffy neden kucaklattı bilemeyiz ama Zoro'nun neden kucakladığı şimdi daha net belli oldu. Şerefsiz Zoro... Kaptanın lan senin o.
Reyiz açık açık mangada başkaları için yani tayfası için eğildiği söyleniyor ama yine de sen bilirsin tabiiDüşmanına da yalvarmazsın ama sırf hayalin gerçek olsun diye.
Zoro: Luffy ölsün bitsin ama yeterkı bnm haylime bırşey olmasın
Bazı insanlar/karakterler böyledir... bu kötü bir şey değil... tayfada yeterince gevşek takılan ve salya sümük kişi var... Zoro boşuna bu tayfanın direği değil... Shanks’in hangi sözü...?Korsancılık oyuncak değildir demek ile duygusal olup göz yaşı dökmek çok farklı kavramlar reis kendini kasmadan sal akışına gitsin Shanks'ın Marco ziyaretinden sonra ki sözleri her şeyi açıklar nitelikte aslında
Valla hala işin içinde onur göremiyorum. Sonra bir de gidip "Mihawk abi mihawk abi en iyi kılıç ustası ben olayım mı abi" diyecek o kadar eğitim sonrası. Yediğin kaba çöp atmak mıdır? Öyledir.Tamam İşte yabancıya mı gitsin kaptanı...?
Reyiz açık açık mangada başkaları için yani tayfası için eğildiği söyleniyor ama yine de sen bilirsin tabii