Gerekeni yaparım.smoker onepiece-tr.com sitesinde senin çevirilerini alıp yayınlıyolar alıntı falanda yazmıyolar emek hırsızlıgı resmen. hanckok tanıtımına yorum attımda önemsiyeceklerini sanmıyorum banlarlar beni heralde
Gerekeni yaparım.smoker onepiece-tr.com sitesinde senin çevirilerini alıp yayınlıyolar alıntı falanda yazmıyolar emek hırsızlıgı resmen. hanckok tanıtımına yorum attımda önemsiyeceklerini sanmıyorum banlarlar beni heralde
Katılmamak elde değıl...Gene çok Güzel çalışma bayılıyorum bu Sanji'ye ama bir yandan üzülüyorum böyle karizma olan bir adam nasıl kız ayarlayamıyor Mellorine
Fransızcadan çevirisi o anlama geliyor...yazmışsınya genellikle saldırılarında fransızca isimler kullanıyor fln.bazende yemek isimleri flnda sölüo.Bi keresinde 3. sınıf kıyma fln diordu eger çeviri yanlış deilse
Bir fikrim yok.eline sağlık ama bişey sorucam sanjini şu bıçaklarla dövüş yaptığı sanatın adını hatılayan varmı sanırım ilk kez orda dövüşürken ellerini kullanıyor
Aslında orda dövüş sanati değilde mutfak sanatı olarak düşün.Sonuçta orda düşmanın yiyecekten yapılmış kol ve bacaklarını kesiyordu.Baştada diyordu zaten aşçılık yeteneği diye.eline sağlık ama bişey sorucam sanjini şu bıçaklarla dövüş yaptığı sanatın adını hatılayan varmı sanırım ilk kez orda dövüşürken ellerini kullanıyor
Rica ederim...Tesekkurler
Rica ederim. Sanji komik adamdır.teşekkürlerr..sanji deyince aklıma hep, nami deyip az kalsa zoro yu öpüyordu. süper sahneydiii
Nami çevirisini okursan tayfadan ayrılıp tekrar katılmıştır yazıyor... O yüzden Sanji 5. üye...Smoker usta büyük bir yanlış yakaladım ama yanlış senin değil tabi One Piece Wiki'nin...
Sanji tayfaya katılan 5. kişidir yazmışsın ama ilk 5'li içinde tayfaya katılmayı en son kabul eden kişi Nami değil mi ?
Sanji ondan önce onayladı ama Luffy açısından bakarsak Nami tayfaya 2. katılan kişidir.
Onu bende biliyorum usta. Demek istedeğim Nami katakulli'ye getirdi tayfayı, onları kullandı ( aslında hernekadar tayfaya katılmak istemiş olsa da bunu yapmadı) Bu yüzden dedim yani.Nami çevirisini okursan tayfadan ayrılıp tekrar katılmıştır yazıyor... O yüzden Sanji 5. üye...
Ketenpereye getirmişte olsa... Üye sayılıyor...Onu bende biliyorum usta. Demek istedeğim Nami katakulli'ye getirdi tayfayı, onları kullandı ( aslında hernekadar tayfaya katılmak istemiş olsa da bunu yapmadı) Bu yüzden dedim yani.