Reis, gizli korsan kral.Nami>Zoro+Luffy
Reis, gizli korsan kral.Nami>Zoro+Luffy
Gömme işi zaten anlamlı olmak zorunda değil yaw. XDBin bölüm önceki şeyden karakter gömmek mi..... Karakter gelişimi falan hep boş şeyler zaten reyix.....
Anlamlı olunca tadı tuzu olur yaw. Öbür türlüsü pek xoş olmuyor. Senin gibi birine de mesnetsiz gömmek yakışmıyor keke....... Ama mesnetli gömerken de elinin ayarı kaçıyorGömme işi zaten anlamlı olmak zorunda değil yaw. XD
Yalnız Sanji zoru görünce kaçıyor maalesef. Zeff gibi birisinin sözlerini tam olarak anlayamadı.
Eskidi bunlar artıkSuratına yediği tepük bir yerden tanıdık geldi..... Aha hatırladım....
Sadi chan paklar reyizi :/Onlar değil de animede iyice gözüme çarpmıştı Minklere sırnaşmasına yok artık demiştim.Chopper’ın aşık olduğu geyiğe bile yapışıyor yok böyle birşey. :/Garchu muhabbeti mi neydi.
Kırbaçlı, deri elbiseli Sadi ile Sanji'yi düşündüm de işin sonunda Sanji sevinir mi yoksa yağmurun altında ağlarken sigara mı yakar bilemedim.Sadi chan paklar reyizi :/
- Sanji’yi I.downa attık efendim hergün Sadi’den kırbaç yiyor. Gorosei : Size öyle bir hediye vermeniz gerektiğini kim söyledi.... Onu buraya getirin.Özel kölemiz olacak.Vista’nın göğüs kıllarını temizleyerek işe başlayabilir.Ağda yapsın. ( Vista Im-sama’nın kölesidir. )Kırbaçlı, deri elbiseli Sadi ile Sanji'yi düşündüm de işin sonunda Sanji sevinir mi yoksa yağmurun altında ağlarken sigara mı yakar bilemedim.
Sanji Sadi'yi mi yoksa Sadi Sanji'yi mi ... bilemedim.
(Uygun kelimeyi bulamadım, saldıracak olan varsa saldırmasın bu yüzden lütfen )
Tanrıya sigarasını yaktıran adamdır Sanji!!şu genel kışkırtma konusunu uplayalım da yeni bölümdeki vasıfsızlığı tartışılsın