Ben derimki bu baskın kostümüne meyve felan yedirseler acayip olur o zaman.
Kostüm zaten 2-3 meyve yemiş kadar özelliği var. Ekstra ne meyvesi yedireceksin ki? O gücü direkt kostüme ekle daha iyi. Aksi takdirde denize düşme anında kostüm gg.Ben derimki bu baskın kostümüne meyve felan yedirseler acayip olur o zaman.
Ben Sanji’ye acıdığımdan öyle dedim. Sarhoşken daha az acı hisseder belki diye...Bushido iyi düşünmüş başka türlü Zoro Sanji'ye dokunamaz zaten.
Acıman mı yoksa Zoro'nun Sanji'yi takip edemeyeceğini bilmen mi bilmemBen Sanji’ye acıdığımdan öyle dedim. Sarhoşken daha az acı hisseder belki diye...
Öyle bir şey düşünmem mümkün mü reyiz? Biliyorsun her zaman Zoro>>>>>>>>>>>>>>Sanji... ksjskskAcıman mı yoksa Zoro'nun Sanji'yi takip edemeyeceğini bilmen mi bilmem
O hormon geri teper Sanjiyi Beyaz Sakal gibi yapar sonrada kadının dizlerinin bağı çözülür ve kendini Sanjinin kollarına atar erkeğim der.Oda henüz son darbesini vurmadı. Sanji Ivankov'un kendisine enjekte ettiği ve kullanmayı öğrettiği hormonu aktif ederek kendini tam bir kadına dönüştürecek. Sonra o şekilde o kadını dövecek. Sonra KF üyelerinin bir çoğu üstene toprak atacak. Ama bazıları (benim gibi) sevmeye devam edecek.
Acaba kadın olduktan sonra Nami'nin vücudundayken yaptığı gibi kendi vücuduyla oynaşır mı?Oda henüz son darbesini vurmadı. Sanji Ivankov'un kendisine enjekte ettiği ve kullanmayı öğrettiği hormonu aktif ederek kendini tam bir kadına dönüştürecek. Sonra o şekilde o kadını dövecek. Sonra KF üyelerinin bir çoğu üstene toprak atacak. Ama bazıları (benim gibi) sevmeye devam edecek.
Kadını dövdükten sonra vakit bulunca kendiyle oynaşır burnu kanar sonra bu lanet gücü bir daha kullanmamalıyım diye bir iç çatışma yaşar ve kendini eski haline döndürür.Acaba kadın olduktan sonra Nami'nin vücudundayken yaptığı gibi kendi vücuduyla oynaşır mı?
SjhsjahsbsKadını dövdükten sonra vakit bulunca kendiyle oynaşır burnu kanar sonra bu lanet gücü bir daha kullanmamalıyım diye bir iç çatışma yaşar ve kendini eski haline döndürür.