Tam kahır designlık çalışma olmuş. EMEĞİNE SAĞLIK, reyix.......
Kahır design iyiymiş ahahah.Tam kahır designlık çalışma olmuş. EMEĞİNE SAĞLIK, reyix.......
Ah Pudding ah:/ Az çektirmedi zalımın kızı
Bunu sen mi yaptın ? Şarkı klibi gibi olmuş iyi olmuş hahaha.
Aynen paylaştığım siteden yaptım. Videoyu ben yapmadım ama amv o. Üşenmesem aynı adamın Hapiste yatarım senin için diye bi şarkısı var onu da Zoro'nun Kuma karşısındaki görüntüleri için yapacaktım ahahahBunu sen mi yaptın ? Şarkı klibi gibi olmuş iyi olmuş hahaha.
Tsuru karşısındaki Dofi için de iyi gider oAynen paylaştığım siteden yaptım. Üşenmesem aynı adamın Hapiste yatarım senin için diye bi şarkısı var onu da Zoro'nun Kuma karşısındaki görüntüleri için yapacaktım ahahah
Eline sağlık iyi olmuş.Şimdi geç oldu ama siteyi bir inceleyeyim yarın belki geyik videosu yaparım bulursam birşeyler.Aklıma şimdiden geliyor swf tarzı olaylar hahaha.Aynen paylaştığım siteden yaptım. Üşenmesem aynı adamın Hapiste yatarım senin için diye bi şarkısı var onu da Zoro'nun Kuma karşısındaki görüntüleri için yapacaktım ahahah
Onların duygusal hikayesi yok şimdi. Sözleri böyle şarkının tam Zoro'nun sadakatini anlatıyor ahahahTsuru karşısındaki Dofi için de iyi gider o
Videoyu ben yapmadım ama he editledim görmemişsindir belki. Bazen öyle amvler izliyorum duyduğum bi müzikle eşleştiriyorum böyle açıp izleyip gülüyorum falan kendi kendime. Yap seninde aklında varsa bişeyler çok gülüyorum ben böyle şeylere. Bir ara kafamda Op karakterlerin türkçe şarkıları tarzı bi geyik konusu açmak vardı, kaldı sonraEline sağlık iyi olmuş.Şimdi geç oldu ama siteyi bir inceleyeyim yarın belki geyik videosu yaparım bulursam birşeyler.Aklıma şimdiden geliyor swf tarzı olaylar hahaha.