Sanji aynı yarayla bi ark dövüştü Zoro Oveni görse sağunada sıcaktan bayılanlar gibi bayılır anca.Akciğerine Sanji'nin baçağı kadar kılıç girmişken Kidd'in kuçusuna tek atan adam Oven'i fırına soğansız verir
Sanji aynı yarayla bi ark dövüştü Zoro Oveni görse sağunada sıcaktan bayılanlar gibi bayılır anca.Akciğerine Sanji'nin baçağı kadar kılıç girmişken Kidd'in kuçusuna tek atan adam Oven'i fırına soğansız verir
Akciğerine denk gelmiyormuş evet yanlış hatırlıyormuşum. Ayrıca hangi kültürde incelediğine bağlı, kimi kültürler tırpanı kılıç sayar, kimisi alt kategorisi olarak görür vs. Ha bi de Sanji çapsız ve güçsüz.One Piece evreninde akciğerler omuzda oluyor herhalde. xd
Ve tırpana da kılıç diyorlar. xd.
Hmm, aynı yarayla dövüştü demek, anlıyorum.Sanji aynı yarayla bi ark dövüştü Zoro Oveni görse sağunada sıcaktan bayılanlar gibi bayılır anca.
Çabanı takdir ediyorum bil istedim.Sanji aynı yarayla bi ark dövüştü Zoro Oveni görse sağunada sıcaktan bayılanlar gibi bayılır anca.
Zoro ne zaman bıçak yarası yese yamulur, koşa koşa kaçtığı Buggy the great anlatsın sana istersen.Hmm, aynı yarayla dövüştü demek, anlıyorum.
Zamanında Shanks'ın dengi olan birinden yara almak hakaret değildir, didişip duran denk insanlardı bildiğin gibi :dZoro ne zaman bıçak yarası yese yamulur, koşa koşa kaçtığı Buggy the great anlatsın sana istersen.
Elizabeth-chwan'a dayandı, peki ya Kiku-chan'a dayanabilecek mi?
Wano'nun kapılarını kırdırır Sanji'yeElizabeth-chwan'a dayandı, peki ya Kiku-chan'a dayanabilecek mi?