Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 315 84.9%
  • Sevmem

Kullanılan: 56 15.1%

• Kullanılan toplam oy
    371
Çapkın aşçı olmasında ben bir sıkıntı görmüyorum. xd 6 ay Iğdır'da askerlik yaptıktan sonra bende alımlı bi kadın görünce yazılıyordum xd
Askerlikten sonrası sıkıntı tabii. Bana 20 gün bile yetti. :D
İlişkisi olmadığı sürece karşı cinse ilgini belli etmekte bir sıkıntı görmüyorum. Neyse konu nereye geldi. Esra Erol'da hahaha.

Bir kere o meymenetsiz kadına yalan söylüyordu. Denizci olmasından dolayı muhtemelen benimle date'e çıkmazsan babanı Impel Down'a gönderirim diye tehdit bile etmiştir o şebek. Sanji reis kadını o yalancı ırz düşmanından kurtarmıştır bunu görmemek için kör falan olmak lazım.
Kesin bunları düşünmüştür Sanji. Yoksa asla kadınlara yazmaz.

Bu adam neden sinirli acaba? :D

Neyse dediğim gibi neden bu soruyu sorduğumu ve bu muhabbeti açtığımı söyledim. Sanji sevmeyenlerin kalbi kötü değil Jacqu reis çünkü öyle dersek, bu adamın da bu huyları gerçekten kötü yani :D

Bu olay varya kılıççılar için kılıç fetişi tarihinin en büyük kara lekesidir net.
Fark ettiysen muhalefetten kimse bu olayı dillendiremiyor bile ve bunun üzerinden geyik de yapılamıyor çünkü koskoca siyah bir yazıyla başlık olarak geçti mangaya
Bahsedemeyecekler de. İşte Brook'a ayna kırın dedi bla bla bla.

Biraz arada kaldığım bir karakter, ikinci yarı Oda sapıklık mevzusunu fazla kullanmaya başladı diye düşünüyorum. İlk yarı Zoro için kendini feda edecekti belki bu tarz serilerde klişe gelebilir ama benim çok sevdiğim bir andır. Tekme kullanması güzel. Dövüş stilini seviyorum. Genel olarak sevme tarafına daha yakınım. Komik bir tarafı vardır. Zoro ile Hiyori'ye verdiği tepkiye gülmüştüm bayağı.

Hedef tahtası misali üzerine çok geyik dönüyor. Komik olanlarına itirazım yok Zoro konusunda olduğu gibi. Fakat gereksiz bir nefret mi diyeyim habire bu karakterle uğraşmak çok enteresan. Kimse sevmek zorunda değil ama ne bileyim işte.

Sanji kadınlara tekme atmaz diye bir şey yok. Güzel kadınlara atmaz sadece. Mesea bununla ilgili binlerce sahne bar ama sadece chopper (geyik) yapıyorum ehehehe mehehehe.

Kesin bunları düşünmüştür Sanji. Yoksa asla kadınlara yazmaz.

Bu adam neden sinirli acaba? :D

Neyse dediğim gibi neden bu soruyu sorduğumu ve bu muhabbeti açtığımı söyledim. Sanji sevmeyenlerin kalbi kötü değil Jacqu reis çünkü öyle dersek, bu adamın da bu huyları gerçekten kötü yani :D
Kadın gayet mutlu reis. Kadınlara hizmet etmek adamın birincil önceliği adam gibi adam bee.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık