Ulan Jinbei yüzünden Naminin annesi ölmüş nerden baksın haklı Sanji onun canını istemekte, Jinbei bal gibide biliyodu Arlong gibi bir pisliğin ne yapacağını orda ama görmezden geldi bu bile suç olarak yeter ona.
Luffye gelince Ace için yapmadığı kalmadı öldü öldü dirildi uçurumlardan döndü ki Ace Zeffin Sanjiye yaptığının 100 de birini yapmamıştır Luffy için. Ace kıymetlide Zeff ölsün dimi adamlardaki mantığa bak bütün yaşlıları öldürelim o zaman. Kimsede Zoroyu savunmasın bana kimseye bi hayrı yok hergelenin sadece kendini düşünüyor, Kumaya kendini sunarken bile kıytırık WSSi PK ya eşit sayıyor ulan senin ne haddine utanmaz.
Sanji gitti WCI ya ki Bigmom Kaidoyla beraber peşlerinden gelmesin lakin sonra baktı bu karı hep alavere dalavere ve yaptığının yanlış olduğunu anladı. Genede Luffye al beni tayfaya yada yardım et bana demedi sadece duygularını söyledi Luffy sordu diye oda. Bigmom sözünü tutmaz beş para etmez pislik bi karı olmasaydı Sanjinin düşüncesi aslında mantıklı ve Luffyde ondan tiksinsin vazgeçsin diye ağzını burnunu kırdı, bi nevi Bellamy çekdi Luffye.
Kararı veren gene Luffy oldu şahsen ben tayfadan herhangi başka biri için Luffynin böyle geleğini sanmam çünki Sanji gerçekten çok önemli kesinlikle vazgeçilemez ve ölmesine izin verilemez.
Zoro ise Sanjiyi zor gününde terkederek ne kadar iyi gün dostu olduğunu gösterir, demek bu lavuk azıcık işler kötüye gittimi arkadaşlarını hemen beladan kurtulmak için satacak.
Sonuçta Luffy Sanji için birkaç kişiyi kaybetmeyi göze aldı, Pedro öldü bide şansları yaver gitmese Bigmom 2-3 kelle daha alırdı. Ben orda Zoronun bu zor gününde Sanjiyi satması içime sindiremiyorum nasıl halsiyetsiz bir davranış bu böyle, sizde övün bu herifi. Ayıdan post Zoro dan dost olmaz.