Sen adamsın
Vergo çok büyük kibir gösterdi ya öyle böyle değil. Vergo'nun yaptığı gibi haki basıp Law'ı engellerim kafasıyla yola çıkan çoğu karakter onunla aynı kaderi paylaşırdı. Luffy, Dof gibi karakterler de dahil buna.Vergo ne kadar ciddiydi peki, Smoker bile onu alamayacağını biliyor. Smoker vs Sanji ne olur? Ayrıca Sanji kendisi Vergo için demir kütlesi gibi diyor. Law'ı karşı bile Vergo ciddi olmadı çünkü kokasının aşılmayacağını düşünüyordu, önceden Law aşamıyormuş. Vergo kafalama atlamasa o kadar kolay olmazdı. Law'ın onu almak için yaptığı saldırıyı gördük koca adayı kesti. Aynı Law tayfanın bedenlerini kafasına göre değiştirdi, Lufy ve Zoro orada yoktu. Böyle şeyler az çok seviye belirler, law o tekniği güçlü kişilere yapmadı, düşünmedi bile.
Onu bırakta Sanji vs Vergo ne olurdu onu söyle?
Vergo çok büyük kibir gösterdi ya öyle böyle değil. Vergo'nun yaptığı gibi haki basıp Law'ı engellerim kafasıyla yola çıkan çoğu karakter onunla aynı kaderi paylaşırdı. Luffy, Dof gibi karakterler de dahil buna.
Mangada böyle bir dövüş çizilirse Sanji kazanır. Ölüm döşeğine de düşse, başka bir şey de olsa Sanji kazanır. Bizimki ana karakter sayılır. Yenilmesi için Dof'ta olduğu gibi arada büyük farkların olması lazım ancak.Onu bırakta Sanji vs Vergo ne olurdu onu söyle?
Burada kullandığı armanent haki zaten.Senin bahsettigin koka.Ben haki yok demedim armament sordum.
Ne güzel sıvadın, mangayı boş ver gerçeklere gel. Neyse ben alacağımı aldım.Mangada böyle bir dövüş çizilirse Sanji kazanır. Ölüm döşeğine de düşse, başka bir şey de olsa Sanji kazanır. Bizimki ana karakter sayılır. Yenilmesi için Dof'ta olduğu gibi arada büyük farkların olması lazım ancak.
Smokaya bakalım:Vergo ne kadar ciddiydi peki, Smoker bile onu alamayacağını biliyor. Smoker vs Sanji ne olur? Ayrıca Sanji kendisi Vergo için demir kütlesi gibi diyor. Law'ı karşı bile Vergo ciddi olmadı çünkü kokasının aşılmayacağını düşünüyordu, önceden Law aşamıyormuş. Vergo kafalama atlamasa o kadar kolay olmazdı. Law'ın onu almak için yaptığı saldırıyı gördük koca adayı kesti. Aynı Law tayfanın bedenlerini kafasına göre değiştirdi, Lufy ve Zoro orada yoktu. Böyle şeyler az çok seviye belirler, law o tekniği güçlü kişilere yapmadı, düşünmedi bile.
Mangayı mı boş mu vereyim? O nasıl iş lan ahahaha Ne aldın söyle bakalım.Ne güzel sıvadın, mangayı boş ver gerçeklere gel. Neyse ben alacağımı aldım.