Luffy daha fazlasını veremezdi demiyorum. Luffy'nin o saldırısı kadar Sanji'nin aldırı gücü yoktur dedim.Luffy sadece kafasını yok etmedi ya, baktı kafa ütülüyor “e seninle mi uğraşacağım” diye kafasını patlatıyor. Yoksa G3’le un ufak eder.
Sanjinin saldırıları da fiziksel ayrıca bir çaktı mı epey alan hasarı verir böyle bütün haldeki yapılara. Chincao kadar verir en azından. :/
Sanji alan hasarı veremez muhabbeti çok saçma duruyor heleki konu bir taş yığını olunca.
Pica dediğin adam çok da abartılacak bir herif değil. Zaten serinin şu an geldiği noktada bu konuyu kapatıp başka konulara yelken açmak lazım. Pica nedir ya?
Onlar kadar da zarar verebilir. Fakat boşu boşuna güç harcar bağlantı kopmadığı için. Başka bir stratejiyle yener zaten.
Son yazdığına ise katılıyorum.
Sanji'nin o kadar güçlü saldırısı yoktur diye yazdım. Ne yapacak taşı mı yakacak?Güç yönünden sıkıntı yaşayacağını hiç sanmıyorum. K.hakisi ve uçma özelliği yeterince avantaj sağlar bana kalırsa. Bu arada Luffy g3'le kafasına vurdu ve kafası parçalandı. Buradaki sorunu anlayamadım. :/
Luffy'nin saldırısı bu. Azbuz değil. Oven gibi adamlar tek bu saldırıdan.