Sanji gitsin ocak başında tırnak pide açsın. Dellinger net Sanji'den daha güçlüydü. Sırf bu yüzden hikayeye dahil etmedi Sanji'yi.
Dof'un tayfasının bende küçümsendiğini düşünüyorum. Dellinger evet küçümsenecek birisi değil, Luffy'nin filosundaki 30.seviye Yeni Dünya Boksörünü kolaylıkla harcıyor. Ki o İdeo bile Grand Line'ın ilk yarısında rahatlıkla Boss olabilecek birisi, Dellinger bunu kolaylıkla harcıyor düşün.
Dof family genel anlamda küçümseniyor, tayfaya giremeyen Bellamy'nin bile 200 milyon kelle ödülü var. Düşün yani Baby5 ve Buffalo kadar etmiyor Bellamy.
Dellinger , Dof family'de rütbe olarak en alt sıralarda. Dof family'nin hiyerarşisi gösterildi mangada.
En alt rütbedeki Dellinger bile 200 milyonluk adamı kolaylıka paket ediyor. Bunun üstündeki Senor Pink ile Franky kıyasıya mücadele veriyor. Hajrudin powerup alıp Dellinger'in üstündeki adamı indiriyor gene. Sai, Lao G'ye güçlü delgeciyle dağ parçalayarak yeniyor.
Gladius hem Cavendish hemde Bartolomeo'ya karşı aynı anda savaşıyor.
Gene en alt rütbedeki Baby5 ve Buffalo'yu, Shogun Franky ( General Cannon ) + Nami ( Yıldırım ) + Ussop 3'ü birlikte yeniyor.
Sanji suitsiz haliyle burada Pica harici alır gibi duruyor. Ama Pica'yı alacağını düşünmüyorum, Suitli haliylede Pica'yı alırdı kesin o.
Edit : Suitsiz Sanji, Kyros'tanda güçlüdür bence, bunuda belirtiyim dedim. Bu yüzden Diamante ve Trebol bir sorun değil onun için diye düşünüyorum.