Gülecen geçecen bunlara Zoronun o kadar Zorlandığı Picayı Sanjinin çat diye kıracağını kabul edemiyor garibanlar.
Gülecen geçecen bunlara Zoronun o kadar Zorlandığı Picayı Sanjinin çat diye kıracağını kabul edemiyor garibanlar.
Sanji yenemez demedim ben. Gözlemle hissedilmez dedim. Ki gördüğümüz de bu. Adam koca şehire dönüşüyor. Bartonun bariyeri nasıl kırılmıyorsa, buggy nasıl haki ile de kesilemiyorsa, pika da hissedilemez. Siz gözlem haki herşeyi bilir sanıyorsunuz galiba.Gülecen geçecen bunlara Zoronun o kadar Zorlandığı Picayı Sanjinin çat diye kıracağını kabul edemiyor garibanlar.
Ulan Vergo bi çakıyo bambuyla rüzgarından arkadaki demir duvarlar bükülüyo, Pica denen salak kılıç ustası diye çıktı sonra anadan doğma daldı Zoroya. Pica sırf zoroyu hyplamak için yapılmış bir karakter beş para etmez halbuki Vergo Doffy gibi bir arc bossudur.Açıkçası yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Vergo epey güçlü birisi ama çok abartılıyor, Pica'nın tüm performansından önde değildi gösterilen hali.
Amiralin bile tehlikeli dediği adam Pica. Golem moduyla şehir büyüklüğünde bir alanı yokediyor. Vergo ne yaptı? En baba saldırısı neydi? Smoker'a yaptığı saldırı işte, Pica'nın golem modunu ortadan 2'ye ayıracak falan sanacak görende, o çapta bir saldırısı bile yok hiçbir halt yapamaz Pica'ya.
Suitsiz Sanji kim peki? Vergo'ya bacak çatlatan bir ezik ( Evet ezik kabul edilmeli artık ).
Pica hem Vergo'nunki gibi hakisini vücuduna tam olarak yayabiliyor, hemde meyvesi gereği Vergo'nun epey ilerisinde zaten seviye olarak.
Vergo'nun Pica'dan özel olarak hiçbirşeyi gösterilmedi kusura bakmayın.
Sanki bi osursa parçalar o dağı.Sanki gitsin kum oynasın taş yığını onun çapını aşar
Sanji adanın bi ucundan kızların ağladığını hissediyo Picayımı bulamıyacak, herkez Zoro gibi gözlem özürlü değil.Sanji yenemez demedim ben. Gözlemle hissedilmez dedim. Ki gördüğümüz de bu. Adam koca şehire dönüşüyor. Bartonun bariyeri nasıl kırılmıyorsa, buggy nasıl haki ile de kesilemiyorsa, pika da hissedilemez. Siz gözlem haki herşeyi bilir sanıyorsunuz galiba.
Ya bırak Zoro tee alabasta'da çelik kesiyor, Vergo demir bükmüş çokmu ?Ulan Vergo bi çakıyo bambuyla rüzgarından arkadaki demir duvarlar bükülüyo, Pica denen salak kılıç ustası diye çıktı sonra anadan doğma daldı Zoroya. Pica sırf zoroyu hyplamak için yapılmış bir karakter beş para etmez halbuki Vergo Doffy gibi bir arc bossudur.
Sanki bi osursa parçalar o dağı.
Sanji adanın bi ucundan kızların ağladığını hissediyo Picayımı bulamıyacak, herkez Zoro gibi gözlem özürlü değil.
Gizli göreve sokacak kadar güvendiği adam Pica'dan güçsüz olacak ha? :SYa bırak Zoro tee alabasta'da çelik kesiyor, Vergo demir bükmüş çokmu ?
Şu saldırının şu saldırıdan iyi olduğunu söylüyorsan birşey demiyorum arkadaş ;
Smoker gibi 2 yıllık arada yeni koramiral rütbesine erişmiş duman adam yarmaya benzemez bu.
Ne alaka yav? Gizli göreve sokmayla ne alakası var gücün?Gizli göreve sokacak kadar güvendiği adam Pica'dan güçsüz olacak ha? :S
Pica'nın boyutundan başka ne var? Millet Hajrudin'i de görüp korkuyor. Luffy'yi görsen onun Hasır Şapkalı Luffy olduğunu bilmeyen herkes ondan böyle bir güç beklemez ama Hajrudin sırf dev diye milleti korkutuyor. Sonuç? Luffy tek attı.
O zaman luffy de bulsaydı pikayı. Ayrıca yemişim vergonun rüzgarını. Pika bir vuruyor şehri dalgalandırıyor sen gelmiş arkadaki bilmem neyi yamulttu diyorsunUlan Vergo bi çakıyo bambuyla rüzgarından arkadaki demir duvarlar bükülüyo, Pica denen salak kılıç ustası diye çıktı sonra anadan doğma daldı Zoroya. Pica sırf zoroyu hyplamak için yapılmış bir karakter beş para etmez halbuki Vergo Doffy gibi bir arc bossudur.
Sanki bi osursa parçalar o dağı.
Sanji adanın bi ucundan kızların ağladığını hissediyo Picayımı bulamıyacak, herkez Zoro gibi gözlem özürlü değil.