Vergo Dof'un en güçlü adamı,ego yapıp Law'ın kendisini kesemeyeceğini düşünmese,Law'ı bile zorlardı.Sanji orada yıpranmış bir bedenle dövüş verdi Vergoya karşı ve kısa süreli bir sürtüşme yaşandı sadece,Vergo bir tık üstün göründü o kadar. O dövüş ciddi olsa öyle kolay olmaz.Ve yenemedi ? Üstünlükte onda değildi . Çok geri de kalan bir arc karakteri olabilir ama Sanji'de Suit harici bir güçlendirme almadı o zamandan beri yerinde sayıyor . Sanji daha zeki ve hızlı olsa da Pica'nın meyvesine üstün gelebileceği bir alan hasarı yok maalesef . Ana vücuda ulaşsa tabi ki de yener ama şehir kadar büyük bir taş parçasına hasar verebilecek bir yeteneği yok ki ana vücuda ulaşsın .
Zoro ile Sanji'ye sınırlarının sonuna kadar zorlandığı bir dövüş çizmedi,bayağıdır ondan hep bunlar.Ya valla şöyle bir sol kolu yense de huzurlu bir oh be çeksem bende artık . Güçlü olduğunun farkındayım ama bir rakibe karşı gösterse artık tam olarak keşke. Hep dövüşler yarıda kesiliyor .
Suitsiz sanji alırdı ama suitli sanji yanlışlıkla alırdı herhalde.
Doflamingo dışı tüm adamları çöp bana göre. Sanji easy win. Suitle Dofa yürür Sanji bırak Picayi.
Katılıyorum.Pica mı o kim?
Aynen timsahın tek tekmeyle yere yığıldığını gördükten sonra feleği şaşan zoro ve luffy rakiplerini yenemedi mi Gayette yendiler.Adam daha kıyı kesilince oha tüm kıyıyı kesti diyor. Pica kesilirken Dressrosa'da olsaydı nefesi kesilir mefta olurdu hayretten
Ben de zaten böyle şaşırıyorum o tip yorumları görünce.Aynen timsahın tek tekmeyle yere yığıldığını gördükten sonra feleği şaşan zoro ve luffy rakiplerini yenemedi mi Gayette yendiler.
Op’de bu şaşırma durumları çok sıradan artık.
Katakuri sanji’ye şaşırıyordu mermiden kaçtı diye. Luffy’de suda yüzen balıklara şaşırıyordu oha çok güçlüler diye. O yüzden fazla takılmamak lazım
Beklediğim adam beklediğim yorum Bence de fazla takılmamak lazımAynen timsahın tek tekmeyle yere yığıldığını gördükten sonra feleği şaşan zoro ve luffy rakiplerini yenemedi mi Gayette yendiler.
Op’de bu şaşırma durumları çok sıradan artık.
Katakuri sanji’ye şaşırıyordu mermiden kaçtı diye. Luffy’de suda yüzen balıklara şaşırıyordu oha çok güçlüler diye. O yüzden fazla takılmamak lazım