Rob reyiz sana da saygım 2-3 kat arttı tek sözünle ... 

Şimdi bu o kadar yadırganır mıydı tartışılır. Vista bi İmp. 5-6 adamı, tam canlandıramıyorum kapışmalarını ama Vista derdim herhalde. Jozu de tamam diyek ama Vista için koramiral üstü desem Zoro için de deriz yani bilemedim.Şu ark bitsin sanji yeniden sahne alsın onu şu an ezenlerin susup kalacağı sonra ağzı açık 'ne yaptın sen öyle sanji' diyeceklerini duyuyorum şimdiden. Bu anketi o zaman tekrar yapalım. Anket zoro vista olsaydı zoroyu öne bile geçirirlerdi. Zoro ve sanji arasında çok fark yok oda bu ikiliyi hep yarıştırdı bir arada gösterdi biri luffynin sağ koluysa öbürü sol kolu biri 9 sa öbürü 8. Sanji bir iki vs atsında fanlarına 9 8lik göbek attırsın oda tekrar görüşelim bu konuyu.
Zoro vista anketi var zaten, vista önde.Şu ark bitsin sanji yeniden sahne alsın onu şu an ezenlerin susup kalacağı sonra ağzı açık 'ne yaptın sen öyle sanji' diyeceklerini duyuyorum şimdiden. Bu anketi o zaman tekrar yapalım. Anket zoro vista olsaydı zoroyu öne bile geçirirlerdi. Zoro ve sanji arasında çok fark yok oda bu ikiliyi hep yarıştırdı bir arada gösterdi biri luffynin sağ koluysa öbürü sol kolu biri 9 sa öbürü 8. Sanji bir iki vs atsında fanlarına 9 8lik göbek attırsın oda tekrar görüşelim bu konuyu.