O kadar usta ki Dof ensesindeki kılı çekiyordu Luffy olmasa. Çok bir şey değil sadece biraz daha güçlü olmasını bekliyordum.Adam kenbonshoku haki ustası. Bu özelliği ile alıyor o unvanı. Sen ne bekledin de ihtişam göremedin?
Not: Ace <3 :S
O kadar usta ki Dof ensesindeki kılı çekiyordu Luffy olmasa. Çok bir şey değil sadece biraz daha güçlü olmasını bekliyordum.Adam kenbonshoku haki ustası. Bu özelliği ile alıyor o unvanı. Sen ne bekledin de ihtişam göremedin?
tek bacak yok lan farkında mısın görmemiş olman lazım bu yorumu atman için.Sanji götürür.
Tek bacaklı da olsa Kyros'u yeterli güçte çizmemiş Oda. Arenada binlerce dövüşü tek bir darbe dahi almadan kazanmak çok iddialı bir şey ama o ihtişamı göremedik pek. Kısacası daha güçlü olmalıydı.
Fark etmiyor o havayı pek alamadım. :/ Güçlü bir saldırısı olsaydı bari.tek bacak yok lan farkında mısın görmemiş olman lazım bu yorumu atman için.
Tek bacak yok normalde ayakta duramaması lazım. Orası van pis diye hareket ediyor ve kılıç kullanıyor lakin orası başka bi evrende olsa yok artık derler adama.
Daha ne yapsın söyle
Hakinin h'sini bilmeyen birinin usta haki kullanıcılarını yenebildiği gerçeğini senden gizledikleri için, o gizleyenler adına senden özür diliyorum.O kadar usta ki Dof ensesindeki kılı çekiyordu Luffy olmasa. Çok bir şey değil sadece biraz daha güçlü olmasını bekliyordum.
Güçlü saldırısı olmadığını nerden biliyorsun deyip uzatmaya gerek yok. Mangaka zaten sahtede olsa Dofun kafayı aldırttı ve Dof tayfasındaki en hakiki korsanla savaşma onuru bahşetti ve kazandırdı o tek bacakla.Fark etmiyor o havayı pek alamadım. :/ Güçlü bir saldırısı olsaydı bari.
Çarpıtma konuyu hemen,olayı k.hakiye bağlayan sendin ben de ona göre yazdım. :/Hakinin h'sini bilmeyen birinin usta haki kullanıcılarını yenebildiği gerçeğini senden gizledikleri için, o gizleyenler adına senden özür diliyorum.
Anlamadın. Hakide iyi diye yenilmeyecek diye bişi yok. Zaten Doffy de hile hurdayla yendi. Sugar olmasa orada bak ne oluyordu Doffy'nin hali. Aklını alırdı. Oyuncak oldu adamlardan o haliyle kaçtı.Çarpıtma konuyu hemen,olayı k.hakiye bağlayan sendin ben de ona göre yazdım. :/
Neyse ben yatıyorum Kyros için gece gece uykusuz kalmaya değmez.
+ Uzun süre oyuncak bedeninde yaşadı bu adam.Anlamadın. Hakide iyi diye yenilmeyecek diye bişi yok. Zaten Doffy de hile hurdayla yendi. Sugar olmasa orada bak ne oluyordu Doffy'nin hali. Aklını alırdı. Oyuncak oldu adamlardan o haliyle kaçtı.
10 sene.+ Uzun süre oyuncak bedeninde yaşadı bu adam.
Kellesini Diamenteye kaptırırdı oracıkta :/Çarpıtma konuyu hemen,olayı k.hakiye bağlayan sendin ben de ona göre yazdım. :/
Neyse ben yatıyorum Kyros için gece gece uykusuz kalmaya değmez.
@Korsanlar ''Kralı''
Sana da şunu söyleyip yatayım. :/ Tek bacaklı Zoro Diamante'yi ne yapardı sence? Evet, aşağı yukarı Zoro seviyesinde olmasını beklerdim. Hadi iyi geceler.