Tuzağa düştün.Ankete bakılırsa iki bacaklıda alamıyor .d Gerçi Kyros biraz fazla eziliyor gibi
Tuzağa düştün.Ankete bakılırsa iki bacaklıda alamıyor .d Gerçi Kyros biraz fazla eziliyor gibi
Tuzak neTuzağa düştün.
Yakında farkedersin. Bu arada bugün ikinci olacak kendimi garip hissettim ama büyük harf konusunda uyarayım seni de.Tuzak ne?
Ben diyecektim onu da, küstürmeyelim diye düşündüm ilk günden.Yakında farkedersin. Bu arada bugün ikinci olacak kendimi garip hissettim ama büyük harf konusunda uyarayım seni de.
Onu burada sormaman lazım. Manga konusu ya da genel tartışmada sor. Neler oluyor bana?Persembe günü manga cikacak dimi ?
O konuda kimse yoktu o yuzden burada sordum.Onu burada sormaman lazım. Manga konusu ya da genel tartışmada sor.
Anketlere hep duygusal yaklaşıyorlar. Biraz olsun gözlerini gerçeklere açarlarsa çok şey değişecek hayatlarında, acıyorum bazen.Ankete bakılırsa iki bacaklıda alamıyor .d gerçi Kyros biraz fazla eziliyor gibi
Sen yazınca üste çıkıyor zaten görür birileri. Bende sorun yok ama uyarı alırsın neyse konu dışına çok çıkmayalım.O konuda kimse yoktu o yuzden burada sordum.