Pardon unutmuşum.Sabo'yu unutmuşun.
Pardon unutmuşum.Sabo'yu unutmuşun.
Karşılıklı üstünlüklere bakıyor Haki'nin olayı da. Karşındaki adam senden hızlı ise Kenbunshoku Haki işine yaramaz. Fiziksel olarak senden güçlüyse de Busoshoku Haki işe yaramıyor.Niye haki önemli olmasın ki.
Bence bu dövüşte K.haki çok büyük yer oynar.
Bildiğiniz gibi sanji'nin geliştiği K.haki, aynı şekilde Kyros'ta biliyor.
Yani karşıdaki kişinin Dourikisi silahlanma hakisi kullanan kişiden yüksek ise işe yaramıyor mu ?Karşılıklı üstünlüklere bakıyor Haki'nin olayı da. Karşındaki adam senden hızlı ise Kenbunshoku Haki işine yaramaz. Fiziksel olarak senden güçlüyse de Busoshoku Haki işe yaramıyor.
Ama o iki yıl önce değilmiydi bu balıkadam meselesi? Kızını koruduğu adam Diamante, Diamante çöp bence.Hem Kyros tek ayağıyla ne kadar dayanabilecek.Kyros'un da dayanıklılığı belli. Adam tek bacağı ile dalgalanan bir zeminde hem kızını korudu hem de rakibi ile savaştı. 3000 dövüşü tek bir darbe almadan kazanmak büyük bir başarıdır. Üstelik bunların içinde balıkadamı sualtında yenmek bile var. Sanji zamanında bunu yapamamıştı.
Evet. Az önce örneğini vermiştim. Marigold, Haki kullandığı halde Luffy'nin saldırılarını engelleyemedi. Başka bir yönden bakarsak, Vergo o kadar darbe almasına karşılık hiç yıkılmadı.Yani karşıdaki kişinin Dourikisi silahlanma hakisi kullanan kişiden yüksek ise işe yaramıyor mu ?
Bence Law'un shambles ve mes demesi kaç saniye sürüyorsa Kyros'u yenmesi o kadar saniye sürer.Bence bu kyros denen adam Dof luffy Zoro Fuji hariç o bölgedeki herkesi yenebilecek güçteydi. Sanji de ha keza.
Saboyu yener miydi yani?Bence Law'un shambles ve mes demesi kaç saniye sürüyorsa Kyros'u yenmesi o kadar saniye sürer.
Lan onu da unutmuşum. Yahu Zoro yu yazmışım oraya anlayın işteBence Law'un shambles ve mes demesi kaç saniye sürüyorsa Kyros'u yenmesi o kadar saniye sürer.
Ahahhaaah 1 saniyeBence Law'un shambles ve mes demesi kaç saniye sürüyorsa Kyros'u yenmesi o kadar saniye sürer.
Anladım.Evet. Az önce örneğini vermiştim. Marigold, Haki kullandığı halde Luffy'nin saldırılarını engelleyemedi. Başka bir yönden bakarsak, Vergo o kadar darbe almasına karşılık hiç yıkılmadı.