Montana kendi yaptığı videolarını senin hesabın üzerinden salıyor olabilir şüpheleniyorum.Şimdi de benim yan hesap olduğumu mu iddia etmeye başladın? İftira hızına yetişemiyorum.

Montana kendi yaptığı videolarını senin hesabın üzerinden salıyor olabilir şüpheleniyorum.Şimdi de benim yan hesap olduğumu mu iddia etmeye başladın? İftira hızına yetişemiyorum.
Lucci = AmiralMw'nin kendi fikirleri
-Enma p.up değil
-Kaku,King seviyesinde
-Fujitora King'e kaybedebilir
-Queen Kata'yı yener.
Ve onlarcası![]()
Montana'nın senin hakkında video yapmasına gerek yok yazdıkları yeter zaten.Montana kendi yaptığı videolarını senin hesabın üzerinden salıyor olabilir şüpheleniyorum.Bu edit kalitesi Montana’nın elinden çıkma gibi görünüyor uzmanlara incelettim.
![]()
Manipulasyoncu seni.Mw'nin kendi fikirleri
-Enma p.up değil
-Kaku,King seviyesinde
-Fujitora King'e kaybedebilir
-Queen Kata'yı yener.
Ve onlarcası![]()
Sen sus papağan kardeş. :S Kaku koramiral olamayacağına göre Luffy-Zoro gibi farkı ayarlamıştır Oda.Lucci = Amiral
Kaku = Amiral sağ kolu seviyesi.(evet böyle bi seviye varmış)
Sen Queen Kata'yı yener demedin mi ? Kaç kere Queen'e kaybeder yazdın.Sonrasında da Queen'in çapsızlığını görünce elindeki her şeyi göstererek yener dedin.Manipulasyoncu seni.Kaku dışında saydıklarını demedim mesajlarımdan açtığım konulardan o anlamları siz çıkarttınız.Ayrıca 10 tane doğru tahmin yapsam sesiniz çıkmıyorken bir tane troll yorum yazınca onu unutmuyor Enma power up falan söylenip duruyorsunuz.Yazık cidden.Kaku King seviyesi diye kastettiğim sağ kol seviyesi vardır hala olamadıysa Kaku atsın kendini camdan ölsün zaten uyanış var herşey var arcta boy gösteriyor.
Birşeyi gördüğümden değil Queen hala ödülü daha yüksek hala yenebilir ama ödülü şişirilmişse ve Kata’da h.haki olduğuna göre öyle bir yorum yaptım.Mangaka çizmeden kimse bilemez matematik değil bu sonuçta.Anca işte Luffy vs Usopp gibi karşılaşmalar matematik gibi kesin.Vuracak başka şey bulamayıp o sitede açtığım troll konuyu ciddiye alıyorsun valla şaka gibi.Sen Queen Kata'yı yener demedin mi ? Kaç kere Queen'e kaybeder yazdın.Sonrasında da Queen'in çapsızlığını görünce elindeki her şeyi göstererek yener dedin.
Wg'de gittin King vs Fujitora konusu bile açtın. Buradaki söylediğin hiçbir şey troll değildi. Yapma gözünü seveyim.
Kaku'nun ağa babası Lucci herhangi bir sağ koldan güçlü değil.Yancısı nasıl olsun. Zoro bunlarla 1v2 savaşsa yener hatta.
King Kuzan'la berabere kalabilir diyen birisi,King'e p.up sonrası orta zorluk atmış Zoro'nun 1v2 Lucci+Kaku'yu yeneceğine inanmıyor. O da garipmiş.Birşeyi gördüğümden değil Queen hala ödülü daha yüksek hala yenebilir ama ödülü şişirilmişse ve Kata’da h.haki olduğuna göre öyle bir yorum yaptım.Mangaka çizmeden kimse bilemez matematik değil bu sonuçta.Anca işte Luffy vs Usopp gibi karşılaşmalar matematik gibi kesin.Vuracak başka şey bulamayıp o sitede açtığım troll konuyu ciddiye alıyorsun valla şaka gibi.Ben en fazla ace kuzan gibi king kuzan ile berabere kalabilir dedim o kadar.Son yazdığın 1vs2 çok komik cevap veremiyorum.