Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Jack

Kim kazanır?

  • Sanji

    Kullanılan: 101 77.7%
  • Jack

    Kullanılan: 26 20.0%
  • yenişemez

    Kullanılan: 3 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    130
Evet arkadaşlar jack vs Sanji ihtimali bu bölümde arttı. Jack te Sanji de kızıl kınların olduğu yere doğru gidiyor.Esas soru şu kim kazanır ve neden ?

JACK : Kaido nun yıkımcılarından ve 3. komutanı .
Gücü:Şeytan meyvesi antik Zoan türü dev Mamut a sahip. Daha hibrit modunu ortaya çıkarmadı.
Ödülü:1 milyar belly


Sanji : Hasırşapkaların sapık aşçısı . İvankov un cehennem adasında 2 yıl geçiren Vinsmokeların gariban ama gururlu 3. oğlu .
Gücü:Şeytan meyvesi yok.Vinsmokeların teknolojik Suıt kostümüne sahip. Uyanmamış süper insan modu hala etkin değil.Silah olarak tekmelerini kullanıyor.
Ödülü :330 milyon berry

 
Son düzenleme:
Konuyu biraz resimle falan süsleyip karakterlerin mevcut bilinen güçlerinden de bahsedersen daha güzel olur. Hikaye gereği dövüş olursa Sanji alır.
 
Sanji tayfanın 3 numarası ve Jack te tayfanın 3 numarası olduğundan bunların eşleşmesi kadar doğal bir şey kanımca.Daha önceki yazılarımda da belirtiğim gibi Sanji nin Jack gibi amirale gözü kapalı dalan bir canavarı yenmesi Suitle bile çok zor .Süper insan modu etkinleşirse yıpratma savasını kazanabilir.Diğer olasılıklarda mevcut tabiki.
 
Wano'ya kadar Jack alırdı, Wano'da Sanji alır. Sanji Jack'i alamıyorsa bıraksın seriyi, Zoro ve Luffy çok ilerledi. Çok güçlüsün ama üzgünüm Mamut Bey...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık