Senin böyle yorum yaptığını görünce kendimi tutamadım sen sanjiyi övermiydin yaBunda duygulanacak ne var üleyn! Az çok Sanjiye mi çekiyorsun ne? :
Senin böyle yorum yaptığını görünce kendimi tutamadım sen sanjiyi övermiydin yaBunda duygulanacak ne var üleyn! Az çok Sanjiye mi çekiyorsun ne? :
Fan + fan + fan3 dk ya yenilir Sanji.
Avatarın ve adın cavendish den daha çok cavendish. Cavendish bile bu kadar cavendish olmadı3 dk ya yenilir Sanji.
haha bana göre ya
Pek tabi, senin için öyleydi her zaman. Ama genelin görüş de biraz değişti gibi.Anladım. Haklılık payın var. Ama benim beklentim hep büyük olduğu için hiçbir şekilde Cavendish'e yedirmem Zoro'yu.
Cavendish'i desteklemeyeceği yerler; Cavendish vs Hakuba, Cavendish vs EnelAvatarın ve adın cavendish den daha çok cavendish. Cavendish bile bu kadar cavendish olmadı
Hahaha aynen Cavendish vs enel de kararsızıma basarCavendish'i desteklemeyeceği yerler; Cavendish vs Hakuba, Cavendish vs Enel
Hakuba arena da herkesi kesip uyuyunca sınırlı gibi bir algı oluştu o yüzden böyle düşündüm. yoksa tabiki de tam belli değil nasıl olduğu.Sınırsız Hakuba ilginç bir yaklaşım :/ Cavendish uyuyunca ortaya çıkan bi güç, ne kadar süre kullandığı, hız hariç ne kadar güçlü olduğu belli değil çünkü göremedikleri biri savunma yapmayan adamları kesip geçiyor. K.haki ile kendini savunabilmiş bir örnek de var ortada mesela. Cavendish Sanji'den açıkara güçlü görünmüştü Dressrosa'da. Oda bey gün gelir de Sanji'nin 2 senede ne yaptığını gösterirse ona göre anca yeniden değerlendiririz. Neyse Sanji'yi çizer gibi geliyor kısaca.