Onun için demiyorum Kutu kola kendi başına vücut bulduğunu düşüneceğiz ruh verilmişAçamayız bence. Genetik olarak Sanji’ye özel yapılmış kutu kola. Başka kimse kullanamaz.
Onun için demiyorum Kutu kola kendi başına vücut bulduğunu düşüneceğiz ruh verilmişAçamayız bence. Genetik olarak Sanji’ye özel yapılmış kutu kola. Başka kimse kullanamaz.
Bu kılıcı kullanma mevzusu tam aklıma yatmadı benim. İlla hakiyi mi çekmesi gerekiyor normal bir saldırı yapılamıyor mu bu kılıçla. İlginç gerçekten. Sanji’nin o kadar da iradesiz biri olduğunu düşünmüyorum ben ama bu birazda yorum konusu tabi.Bana tuhaf gelmiyor nedense. Çok basit bir mevzu hatta.
Mevzu o baskılamada zaten. Onu yapamazsan çürüyüp bayılıyorsun. Bunun kılıç ustalığyla çok alakası olduğunu sanmıyorum. Mesela ciddi bir şekilde Luffy kullanabilir mi, diye sorsalar ''evet,'' derim. Zoro gibi teknik yapmasından bahsetmiyorum. Kılıca kendini kabul ettirmesinden bahsediyorum. Çünkü saydığım o 3 özellik de Luffy de var.
Onu kontrol etmesi Enma’yı kontrol etmekten zordur.@Yubashiri-sama
Elizabeth-chwaaaan'dan sonra hafif gelir bile
Evet.Zoro kılıca boyun mu eğdi?
Neyse, ciddi konuları bir kenara bırakalım.Bu kılıcı kullanma mevzusu tam aklıma yatmadı benim. İlla hakiyi mi çekmesi gerekiyor normal bir saldırı yapılamıyor mu bu kılıçla. İlginç gerçekten. Sanji’nin o kadar da iradesiz biri olduğunu düşünmüyorum ben ama bu birazda yorum konusu tabi.
Yaparsa Kiku-chwanın sedası Baratie'den duyulur artık. En az 2 milyar ödül alır ŞanşiOnu kontrol etmesi Enma’yı kontrol etmekten zordur.
Ama Wano içersinde en zoru Kiku’yu kontrol etmekmiş. Öğrenmesi kolay ustalaşması imkansızmış.
Hangi sayıda oluyor bu olay?
Geciktirici lobisi değil miydi bu kılıççılar? Erteleyelim demiş miydi Sanji hiç? Gerçi bir ara Zoroyla ara vermişlerdi didişmeye. Foxy zamanları.Aslında makul bi konu. Malum Sanji kılıç ustası.
Sağ ayağı bir koramiral sol ayağı bir koramiral dersen katılırım.
Sanji’nin ayakları en fazla koramiral seviyesidir
Eğer dediğin gibiyse Sanji net kılıç ustası.Geciktirici lobisi değil miydi bu kılıççılar? Erteleyelim demiş miydi Sanji hiç? Gerçi bir ara Zoroyla ara vermişlerdi didişmeye. Foxy zamanları.