Sanji patlıcan niyetine doğrar.Kılıç kullanan Sanji vs Kılıçsız Zoro kim alır? Sanji’de tekme yok
Sanji patlıcan niyetine doğrar.Kılıç kullanan Sanji vs Kılıçsız Zoro kim alır? Sanji’de tekme yok
Evet hatta onla tartışmaya cesaret edemediğimizden basıyoruz engeli.Böyle keskin cevaplar veriyorsun kimse seninle tartışmaya bu yüzden cesaret edemiyor reis
Adamın kılıçsız olup güçlü bir düşmanla karşılaştığı tek vs yok la neyin kafası bu?Sen Zoro’nun kılıçları olmadan çöp olacağını mı sanıyorsun
Böyle keskin cevaplar veriyorsun kimse seninle tartışmaya bu yüzden cesaret edemiyor reis
Sanji şuan öyle bir konumda ki değil sen,Oda bile kurtaramaz onuSanji reyiz Enma'yla elma soyar silah yerine koymaz bile.
Ben kılıçsız imparator indirir mi dedim çocuğum? Çöp olmaz dedim düşük seviye rakipleri alır.Helmeppo’dan falan bahsediyorum?Adamın kılıçsız olup güçlü bir düşmanla karşılaştığı tek vs yok la neyin kafası bu?
Benim gibi bloklayanlar ciddiye almadığı muhattap görmediği ergen yorumları için olabilirmi acaba.Hayatımda bu kadar tiksindiğim ender kişilerden.Böyle keskin cevaplar veriyorsun kimse seninle tartışmaya bu yüzden cesaret edemiyor reis
Wano sonu gel Hasanağa'ya.Sanji şuan öyle bir konumda ki değil sen,Oda bile kurtaramaz onu
Kılıç kullanan Sanji alabilir bence. Eğitimini de almış zaten küçükken, usta gibi kullanamasa da az buçuk biliyordur.Kılıç kullanan Sanji vs Kılıçsız Zoro kim alır? Sanji’de tekme yok
Zoro elinden kılıcını alır yine yener Sanji'yi.Kılıç kullanan Sanji alabilir bence. Eğitimini de almış zaten küçükken, usta gibi kullanamasa da az buçuk biliyordur.