Ha o manada diyorsun.Ben en fazla patlıcan soyabilir diye dokunduruyorsun sanmıştım.Nasıl oyuna geldin yahu Sanji dövüşürken ellerini kullanmaz ki. Dövüşürken kullanmayacaksa nerede kullanacak? Mutfakta.
Ha o manada diyorsun.Ben en fazla patlıcan soyabilir diye dokunduruyorsun sanmıştım.Nasıl oyuna geldin yahu Sanji dövüşürken ellerini kullanmaz ki. Dövüşürken kullanmayacaksa nerede kullanacak? Mutfakta.
Sanjide sadece ayağını çakmak yapacak kadar haki yok muyduDoğru söylemiş. Sanji Enma'yı anca mutfak işlerinde kullanır, çünkü prensiplerine dövüşürken ellerini kullanmak aykırı. Dolayısıyla evet daha iyi kullanır.
Yok ben Sançi'yi severim. Ama Grand Line-East Blue dönemlerini seviyorum. Son dönemlerini pek tutmuyorum.Ha o manada diyorsun.Ben en fazla patlıcan soyabilir diye dokunduruyorsun sanmıştım.
Sanjideki silahlanma hakisi Zoro'nunkinden iyi değilmiydi SBS'nin tekinde görmüştümSanjide sadece ayağını çakmak yapacak kadar haki yok muydu
Muhteşem bir konu kim açtıysa ellerine sağlık...
Xelaq eylerler bizi ey Hiruruk......Güzel tabirmiş, tuttum.
Varsın eylesinler Keko-senpai, ferman-ı şerif padişahınsa, Korsanfan niggerların olsun!Xelaq eylerler bizi ey Hiruruk......