Ivankov vuramıyormuş, ama öğrencisi tek atıyormuş.Px dediğin Kuma'nın kendisi + adamın devrim yoldaşı. Sen şu şuna şu kadar vurur şu şundan tek yer diye okumaya devam et bu mangayı. D:
Ivankov vuramıyormuş, ama öğrencisi tek atıyormuş.Px dediğin Kuma'nın kendisi + adamın devrim yoldaşı. Sen şu şuna şu kadar vurur şu şundan tek yer diye okumaya devam et bu mangayı. D:
Police Academy mi bu?@Mike
Dövüş müziği. Xd
Bizim tayfadan hiçbiri ustalarının zirve dönemlerini geçememiştir. Sanji ustasına kaybetmedi olası.
İvankov önce magellan"a vurabilmeyi başarsın( bu arada profil foton çok güzel)Px dediğin Kuma'nın kendisi + adamın devrim yoldaşı. Sen şu şuna şu kadar vurur şu şundan tek yer diye okumaya devam et bu mangayı. D:
Sanji"nin İvankov"u öğretmeni olarak gördüğünü hiç sanmıyorum. Bir kere monster trio adını lekeler. Diğerlerinin hocası Ray"le Mihawk, bununki tahtası eksik travestiIvankov vuramıyormuş, ama öğrencisi tek atıyormuş.
Devrim ordusu Grand Line komutanı o travesti.Sanji"nin İvankov"u öğretmeni olarak gördüğünü hiç sanmıyorum. Bir kere monster trio adını lekeler. Diğerlerinin hocası Ray"le Mihawk, bununki tahtası eksik travesti
Devrimcilerin en önemli adamlarından birisi boş değildir. Ha, o ikisinden de seviye olarak baya düşüktür. Yinede çöp muamelesi yapmaya gerek yok.Sanji"nin İvankov"u öğretmeni olarak gördüğünü hiç sanmıyorum. Bir kere monster trio adını lekeler. Diğerlerinin hocası Ray"le Mihawk, bununki tahtası eksik travesti
O Dragon"U da biliyoruz. Teach saldırır kaçar. Kuma kurtarmaya gitmez 2 3 komutan yollar. Yani bu adam"ın yoldaşı ne ki bu ne olsun.Devrim ordusu Grand Line komutanı o travesti.
Ve muhtemelen de Dragon'un en eski devrimci yoldaşı.
Çöp değildir tabiki. Ama bu iki karakteri Cracker"ın karşısına koyunca olacaklarda ortada.Devrimcilerin en önemli adamlarından birisi boş değildir. Ha, o ikisinden de seviye olarak baya düşüktür. Yinede çöp muamelesi yapmaya gerek yok.
Adam sırf Okama ve karizmatik(kime göre) değil diye küçümsüyorlar ya Jinbei ile beraber Luffy'i kaç kez ölmekten kurtardı bu adam saysak bitmez. Oda çok rahat şekilde de Ivankov'un o Impel Down ekibinde en az Jinbei ve Crocodile kadar güçlü olduğunu gösterdi. Serideki en tehlikeli iki karakterle dövüşüp ölmedi. Eminim bu adamı Vergo'dan filan güçsüz görüyorlardır %70.Ivankov vuramıyormuş, ama öğrencisi tek atıyormuş.