Yani bu lafı dediğinde King'in gagasını yamultmuş Sanji'den bahsediyordun. O yüzden yarıgüncel hali için diyordun diyelim.Güncel hali için mi diyorum ben o peros şeysini![]()
O hali de Franky'nin şamaroğlanı yaptığı seviyede birilerine net olarak üstünlük kuramıyorduYani bu lafı dediğinde King'in gagasını yamultmuş Sanji'den bahsediyordun. O yüzden yarıgüncel hali için diyordun diyelim.
Kimden bahsediyon? Hatırlamadım.O hali de Franky'nin şamaroğlanı yaptığı seviyede birilerine net olarak üstünlük kuramıyordu![]()
Page OneKimden bahsediyon? Hatırlamadım.
Dof sağ kollar dışında hiçbir komutana madara olmaz zaten. Cracker şimdi Smoothieyle dövüşse madara mı olacak ? Yoo.. gayet kapışır işte. Jack'te Queen'le baya dövüşür. Ama Jack'in King'e; Cracker'ında Katakuri'yle dövüşmeye nefesi yetmez. Doflamingo 3. Adam seviyesi birisidir 2. Adamlarla da kapışır. 1leri ancak eğlendirir.MC feat hax güç dengesi @Tiksav Lee Dof sol kollarla da dövüşebilecek kadar güçlü bir karakter ve seride çer çöp karakterlerle kıyaslanmayacak kadar büyük bir ağırlığı var. Biraz daha kurgusal bak olaya. Sol kollarla komutanlarla vs arasında net bir fark koyma kafanda. Dövüşürlerse mangaka Dof'u madara etmez.
Doff Ace hariç bildiğimiz bütün 2. komutanlardan güçlüydü. Herhangi bir yonkou'nun sağ kolu olsa sırıtmazdı da. Queen, cracker, smothie ile kıyas edilince çok komik oluyor.MC feat hax güç dengesi @Tiksav Lee Dof sol kollarla da dövüşebilecek kadar güçlü bir karakter ve seride çer çöp karakterlerle kıyaslanmayacak kadar büyük bir ağırlığı var. Biraz daha kurgusal bak olaya. Sol kollarla komutanlarla vs arasında net bir fark koyma kafanda. Dövüşürlerse mangaka Dof'u madara etmez.
Herhangi bir yonkou'nun sağ kolu olsa sırıtmazdı da.
Kafam karıştı komik olan hangisi ? 1 mi 2 mi ?Queen, cracker, smothie ile kıyas edilince çok komik oluyor.