Bu yoruma kahkaha emojisi atmıştım ama kesmedi, eksik hissettim.Dof benim kafamda her zaman sağ kol ayarında biriydi.Sanji’de H.hakide yok.Dof alır.
Bu yoruma kahkaha emojisi atmıştım ama kesmedi, eksik hissettim.Dof benim kafamda her zaman sağ kol ayarında biriydi.Sanji’de H.hakide yok.Dof alır.
Dofun net ederi yc3 ne eksik ne fazla. Bazı hax güçleri olduğu için yc3lerin çoğundan daha tehlikeli bir adam o kadarBiri sağ kol seviyesi biri yc2-yc3. Sanji için en fazla orta zorluk olur.
İşte o yüzden yc2-yc3 arası diyorum. Mesela Cracker'la ve Jack'i döver bence. Onun dışında yc2-yc3 arası gördüğüm Jinbe de var ama onu da alır. Hız ve meyve hakimiyeti konusunda baya iyi.Dofun net ederi yc3 ne eksik ne fazla. Bazı hax güçleri olduğu için yc3lerin çoğundan daha tehlikeli bir adam o kadar
Arası yorumuna okey ama Queen'den güçsüz bir karakter.İşte o yüzden yc2-yc3 arası diyorum. Mesela Cracker'la ve Jack'i döver bence. Onun dışında yc2-yc3 arası gördüğüm Jinbe de var ama onu da alır. Hız ve meyve hakimiyeti konusunda baya iyi.
Dof haki kullanmayı biliyormuş. Abisi Croc gibi sadece meyve kasmışÖnceki sefer haki kullanmak zorunda kalmamıştı Doff. Bu sefer hakiye başvurmak durumunda kalır
Sanci'nin tekmesine haki basmıyor, Luffy G2'sine haki basıp karşılıyor. Aradaki fark çok netDof haki kullanmayı biliyormuş. Abisi Croc gibi sadece meyve kasmış