Bu konuya ne yazacağımı bilemedim.
Hater olanı görüyoruz yorumlarda Sanji yer Dof'u.4 g4 darbesi sonrası pili bitti nerdeyse Dof'un KKG anca yetti gibi algı kasmaya gerek yok.Animeciler kanar anca ona.Dressrosada yenilen Sanji yine yenilir üzgünüm haterlıkla olmaz.King kong gun ayarı tek vuruşluk saldırı yok zaten bu adamda dressrosadaki final sahnesi için.
Üstte bir mesaj daha yazdım Sanji tek vuruş adamı değil daha o kadar güçlenmedi henüz.Kkg anca yetmese kkg yapmaz kg vursun ağı parçalasın.Kg ağır geldi tur attı diyorsunuz ya hani. Hayal alemine geri dön bence.Hater olanı görüyoruz yorumlarda Sanji yer Dof'u.4 g4 darbesi sonrası pili bitti nerdeyse Dof'un KKG anca yetti gibi algı kasmaya gerek yok.Animeciler kanar anca ona.
III. Invictus bunları aşacaktırBu konuya ne yazacağımı bilemedim.
Sanji'nin Dof'a tek vurması gerektiğini kim söyledi peki ? Hayal aleminde yaşayan 5 g4 darbesi sonucu ruhu çıkan Dof'u KKG'nin anca indirdiğine inanmak olsa gerek.Sanji her konuda üstün Dof'tan.Hem de her konuda.Üstte bir mesaj daha yazdım Sanji tek vuruş adamı değil daha o kadar güçlenmedi henüz.Kkg anca yetmese kkg yapmaz kg vursun ağı parçalasın.Kg ağır geldi tur attı diyorsunuz ya hani. Hayal alemine geri dön bence.
İplere yakalanmaz demeni beklerdim.Sanji bu serer iplerden kurtulabilir.
Sana kimse ateş edemez,en fazla kurusıkı olurSen de bana sardın ha hasım belledin.
Bilmiyorum niye oy vermemişim bazen böyle açılan vs konularına tepki olarak oy vermediğim oluyor o zamanlar Sanji'nin hiç oyu yoktu muhtemelen.