ozur dılerımO yüzden mi Crocodile Dof'a ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küshatlık'' deyip daha sonrasında ''Adamım olabilirsin'' demeye getiriyor? Bu dediğine en fanatik Dof fanları bile güler...
ozur dılerımO yüzden mi Crocodile Dof'a ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küshatlık'' deyip daha sonrasında ''Adamım olabilirsin'' demeye getiriyor? Bu dediğine en fanatik Dof fanları bile güler...
Sanji'den güçlü 2 düzine adam sayılır la.Seride şu andan itibaren sanjiden güçlü yonkoular (luufy dahil) amiraller ve bide bi tık üstü zoro var.
Bu bağcılar kekosu kim yav sanji karşısında, sanji ağır harcar.
Yeniden gözükme gücüne bahane bulmak iki dakikalık olay. Adı gibi kendisi de komik olan bu hadise tamamen mangakanın o anki hissiyatına bakar. Bu güçten adam akıllı faydalanamayan tek karakter Smoker'dır.O manada demedim, sen anlamadın sanırım. Croc'un güçlü gelmesi için Mangaka'nın hazırladığı bir altyapı ve amaç var. Dof da böyle bir şey görmedim ben bu zamana kadar, hem de Dof Mangaka'nın pek çok şeyi düşündüğü, oturttuğu zamanlar işlenmiş bir karakterdi. Yani ''Croc güçlü gelecek, Dof da göründüğünde daha güçlü gelecek'' olayının Croc ile bağlantılı olmasına ne alaka dedim...
O yüzden mi Crocodile Dof'a ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küshatlık'' deyip daha sonrasında ''Adamım olabilirsin'' demeye getiriyor? Bu dediğine en fanatik Dof fanları bile güler...
Sanji'nin alacağı sağ kol yok. Roo'yu da alamaz belki.Seride şu andan itibaren sanjiden güçlü yonkoular (luufy dahil) amiraller ve bide bi tık üstü zoro var.
Bu bağcılar kekosu kim yav sanji karşısında, sanji ağır harcar.
Orada şöyle bir sıkıntı var. Pek çok karakter ''çok güçlü'' dediğimiz şekilde geri dönüş yapmıyor. Smoker'ın olayı belliydi, adam denizciler içinde bile belli bir potansiyel olarak gösterilmemişti. Sadece karakter olarak farklı bir kişiliğe sahip. Güç olarak potansiyel diye bahsedilen kişileri tam anlamıyla işlenmese de gördük denizciler arasında, Amiral adayları gibi...Yeniden gözükme gücüne bahane bulmak iki dakikalık olay. Adı gibi kendisi de komik olan bu hadise tamamen mangakanın o anki hissiyatına bakar. Bu güçten adam akıllı faydalanamayan tek karakter Smoker'dır.
Tikveşin üzgün atmasının sebebi Sanji'ye seri sonu amiral demen değil Croc 1 olursa Doffy 2 olur demen.@sensey @Tiksav Lee
Bu arada gençler Dof amiral ayarı gelebilir derken billur geçiyordum ama Sanji amiral gömer derken gayet ciddiyim. Seri sonu Sanji'den böyle bir performans beklemek kadar doğal bir şey yok buna üzgün attıysanız kendinizi lütfen birer aylığına banlatır mısınız?
Dof ve Croco'yu eşit görüyorsa banı iki aya çıkartalım lütfen.Tikveşin üzgün atmasının sebebi Sanji'ye seri sonu amiral demen değil Croc 1 olursa Doffy 2 olur demen.