Zaman atlaması öncesi Sanji için geçerliydi o lafım. Bu arkadaş Vinsm***Sanji en sevdiğin karakter değil miydi tayfada neden vasıfsız diyorsun ki ?
Zaman atlaması öncesi Sanji için geçerliydi o lafım. Bu arkadaş Vinsm***Sanji en sevdiğin karakter değil miydi tayfada neden vasıfsız diyorsun ki ?
Evet o yüzden öğreniyor ama sadece haki eksikliğinden tek yemedi o sahnede. Geleceği görüp savuşturabilirdi belki ama buna da fırsatı olmadı demek istiyorum. Anında geldi Kaido ve tek attı. 0.01 saniye yani. Muhtemelen bir dahakine geleceği görebilip çözecektir ama bakalım.Saldırıyı savunamadığı için hakiyi öğrenmiyor mu? Tabi burada gözlem vs de yok. Ama asıl olay b. Haki eksikligiydi. Artık o sorun yok.
Orada tama olayı sıkıntı yarattı. Udon da saniyeler öncesini gören adam sinirden 1 2 sn'yi yi göremedi. Şimdi hem gözlem avantajı var hem de b. Haki ile bloklama.Evet o yüzden öğreniyor ama sadece hakisi eksikliğinden tek yemedi o sahnede. Geleceği görüp savuşturabilirdi belki ama buna da fırsatı olmadı demek istiyorum. Anında geldi Kaido ve tek attı. 0.01 saniye yani. Muhtemelen bir dahakine geleceği görebilip çözecektir ama bakalım.
Bana öyle gözükmedi açıkçası ama tartışmalı bir sahne sonuçta herkes farklı sonuç çıkarabilir.Orada tama olayı sıkıntı yarattı. Udon da saniyeler öncesini gören adam sinirden 1 2 sn'yi yi göremedi. Şimdi hem gözlem avantajı var hem de b. Haki ile bloklama.
Aynen. Ama kesin olan bir şey varsa şu an her açıdan çok daha rahat olduğu.Bana öyle gözükmedi açıkçası ama tartışmalı bir sahne sonuçta herkes farklı sonuç çıkarabilir.
Şeker yapan adamı küçümsemeşu şeker yapan adamı anca yener