Bu adamı mangaka tek hikayelik dayak yesin diye tasarlamış olamaz. Büyük işler bekliyorum kendisinden. Big Mom'a bir şeyler yapar bizim Reis.
Planı olduğuna eminim.
Planı olduğuna eminim.
Bege :/ Reis :/Bu adamı mangaka tek hikayelik dayak yesin diye tasarlamış olamaz. Büyük işler bekliyorum kendisinden. Big Mom'a bir şeyler yapar bizim Reis.
Planı olduğuna eminim.
Bu kadar yanlış çıkarımda bulunulabilirdi. :/Bir tanesi Koca anaya darbe hazırlığı içinde olan adam diğeri ise Mom arcının kurtarılacak prensesi.
Kararı buradan vermek zor değil bence. :/
Anaya darbe. İlahiiiiBir tanesi Koca anaya darbe hazırlığı içinde olan adam diğeri ise Mom arcının kurtarılacak prensesi.
Adam hesabını yapmış en azından deneyecek siz anca konuşun. :/Anaya darbe. İlahiiii
Mantıklı geldi ve fikrim değişti, şimdilik Bege alır deyim. Sanji'den H. Haki beklerken nerelere kadar düştük ya.:/Bir tanesi Koca anaya darbe hazırlığı içinde olan adam diğeri ise Mom arcının kurtarılacak prensesi.
Plan yapmak değil yaptığın planı uygulayacak gücünün olup olmadığı önemli. Kidd de Mom'a saldırıyordu ne oldu ? Kidd ittifak yapıp Shanks'ı alıyordu ne oldu ?Adam hesabını yapmış en azından deneyecek siz anca konuşun. :/
Sanji bu sırada ne yapıyor kurbanlık koyun gibi bekliyor Mom beni evlendirsin diye.Çap farkı ortada bence zorlamaya gerek yok.