Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji, Roronoa Zoro'nun Rakiplerine Karşı!

Hangilerini alırdı ?

• Kullanılan toplam oy
    131
Olayı kişiselleştiren sensin benim yorum yazdığım konulara girip alttan alttan dedikoducu mahalle teyzeleri gibi laf sokuyormuşsun sanırım umurumda olmadığı için fark etmedim. Senin benim için önemsiz bir üye olduğunu anlayamamak kimin anlama problemi olduğunu tekrar tekrar ortaya çıkartıyor. :D

Bence senin anlama kabliyetinde bir problem var ve ayrıca istemeden bir yara açmışım sende belli ki tatlı bir kaşıntı tutmuş seni. :D

Neyse hadi kaşıntını alayım yaran derinleşmeden Sanji Arlong Arc da kabul etmiş Zoronun çok çok çok dayanıklı olduğunu çünkü o yaralara rağmen hareket etmesini çılgınlık olarak nitelendirislxkjxjsbsbsba
Alttan alttan derken? Açıkça yazıyorum işte. Altı, üstü yok. Olayı kişiselleştiren de başından beri sensin. Hem de ortaya laf atarak, tek bir kişiye de değil. Israrla söylüyorum dün yazdıklarından ötürü böyle konuştuğumu. Hak ettiğin gibi karşılık veriyorum işte. Sen bu dilden anlıyorsun, belli. Sonra da senin dilinden konuşunca suçu bana atıyorsun. Ahahha, iyiymiş bu taktik. Ama yemezler.

''Bu haldeyken hareket etmesi bile çılgınlık.''

Abicim ne Sanji dayanıklılığıymış ya. Twei arada geliyor iki dalgasını geçiyor, aha abimiz geldi hemen geçtiği billuru görüp arttırmalıyım diyerek alıntılayıp bir diğeri yardırıyor falan. Allah tadınızı bozmasın gençler.

Nami'nin lafını atarız; sert göründüğü için öyle dedi.
Sanji'nin lafını atarız; kendini öldürteceği için öyle dedi.

Hayallerde yaşıyorlar.

Ben öyle düşünmüyorum valla, bence gayet güzel takılıyor, bütün fandaşlarımı severim bilirsin:D
Hacı unuttum sormayı. Bahsettiğimiz arkadaş dipçikle Zoronun Sanjiyi bayıltmasını Sanjinin bir dipçiğe bile dayanamayacak derece de güçsüz olduğunu söylüyor. Ben bu yorumdan sonra Zoro lobisine zarar verdiğini söyleyecektim arada kaynadı. :D Senin düşüncen bu raddeye gelmemiştir umarım :D

Hacı unuttum sormayı. Bahsettiğimiz arkadaş dipçikle Zoronun Sanjiyi bayıltmasını Sanjinin bir dipçiğe bile dayanamayacak derece de güçsüz olduğunu söylüyor. Ben bu yorumdan sonra Zoro lobisine zarar verdiğini söyleyecektim arada kaynadı. :D Senin düşüncen bu raddeye gelmemiştir umarım :D
Az bile demiş, dipçiğe bile gerek yok :D Sanji'ye aşırı kılım artık o yüzden ver yansınnnnn :ehe:

Alttan alttan derken? Açıkça yazıyorum işte. Altı, üstü yok. Olayı kişiselleştiren de başından beri sensin. Hem de ortaya laf atarak, tek bir kişiye de değil. Israrla söylüyorum dün yazdıklarından ötürü böyle konuştuğumu. Hak ettiğin gibi karşılık veriyorum işte. Sen bu dilden anlıyorsun, belli. Sonra da senin dilinden konuşunca suçu bana atıyorsun. Ahahha, iyiymiş bu taktik. Ama yemezler.

''Bu haldeyken hareket etmesi bile çılgınlık.''
Okuduğunu anlama meselesini dün yazdıklarından ötürü özellikle sana yazıyorum da onu da anlamıyorsun. :flaugh:
Attığım yerde yorumlanacak bir şey yok. Açıkça yazıyor. O da ayrı bir konu.

Bir önceki mesajımda ''bu sahneyi bilmeyenlere, bilip de unutanlara,'' yazmıştım hatırlarsan. Unutkanlık da var sende. :flaugh:
Neyse, çok kişiselleşti ve çığırından çıktı. Benden bu kadar.
''Bu şekilde hareket etmesi bile çılgınlık.''
Yani önce ki yorumuna baktım beni etiketlememişsin ben beni etiketlemediğin bir yorumda benden bahsedip bana laf attığını nereden bileceğim.

Açıkça yazman için beni etiketleyip mesaj atman lazım Zira o tartışma ve sayfa yorumlama ikimizin arasında geçti sadece.

Israrla söylüyorsun ama benim haberim yok bundan :D

Ayrıca Zoro çok çok dayanakjdndbsbsb

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık