Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji, Roronoa Zoro'nun Rakiplerine Karşı!

Hangilerini alırdı ?

• Kullanılan toplam oy
    131
Kendini kesmekle ne alakası var. Sanji Zeffin tekmeleriyle büyüyor Zoronun kıyma Makinesi olduğu yerde Sanji hayli hayli dayanır.
Zeff kim yahu? Hadi hatrı sayılır bir ünü vardı East Blue'da. Gören de müthiş güçlü biri sanacak. GL'de varolamayan biri. Kral adamdır ama çapı bellidir. Birine tekme atmak, tekmeyle kaya parçalamak vs değil ki olay. Daz'ın her tarafı keskin bir yüzeye sahip. Bu normal birini tekmelemek değil. Kılıçla kesilmeyen çelik gibi keskin bir bedeni tekmeyle mi yeneceksin? Komik olmayın. Üstelik Sanji kesilirse Zoro kadar dayanıklı olmadığından çok dayanamaz bile.

Kendini kesmekle ne alakası var. Sanji Zeffin tekmeleriyle büyüyor Zoronun kıyma Makinesi olduğu yerde Sanji hayli hayli dayanır.
Sanji'nin ne savunması ne de dayanıklığı Zoro'dan daha yüksek. Hatta Mihawk, Zoro'yu kestikten sonra ağzı açık açık bakarak hayallerini bırakmazsan işte bu olur diyordu :D Ayrıca düz yüzeye tekme atmıyor sivri ve kesici yüzeye tekme atıyor. Hakisi olmayan Sanji nasıl karşı koyacak acaba merak ediyorum.

Ne girişimi? Taş la taş. Hani, şu adamların serinin başından beri kırdıkları şey. Olay Zoro'dayken "Ya Zoro ne kadar kolay kesti." diye savunulan durumun, olay Sanji'ye gelince "Abi o kadar taşı nasıl kıracak"a dönüşmesi ibretlik. Sanji'nin Zoro gibi Pica'yı aramak için "O piti piti, karamela sepeti" yapmasına ve biri beni uçursun diye eleman aramasına da gerek yok ayrıca.
Taş olsa ne olacak o kütleyi hangi saldırısı ile yok edecek Sanji? Sen ufak taşlar ile dağ seviyesinde kütleyi bir tutuyorsun galiba. O kütleyi yok etme nedenini ise açıkladım. Alt bedeniyle bağını kopartmak için. Kaç tane sayfa bile attım.

Gözlem hakisi ise onu da açıkladım. Adam şehrin başka yerindeyken bir anda başka yerden çıkıyor. Sanji nerede olduğu nasıl anlayacak? Rayleigh gibi tüma dayı tarayabilecek kadar hakisi var mı? Birisi uçurmasına gerek yok ama alt bedeniyle bağını koparması gerekiyor aynı şartlarda.

Ben o arc senaryo ne ise ona göre gidiyorum. Yoksa Sanji tabi ki yenebilir. Fakat Pica'nın o kütlesini yok edecek saldırısı yok ne de Rayleigh gibi tüm adayı tarayacak kadar gözlem hakisi. hızlı olmasının da önemi kalmıyor Pica'nın alt bedeniyle bağlantısı olduğu sürece istediği gibi kaçabiliyor. Şimdi tekrar soruyorum Sanji hangi saldırısı ile alt bedeniyle olan bağını kopartabilecek Pica'nın. Bir şekilde yapar denilecekse tartışma şimdiden bitsin, uzatmaya gerek yok boşu boşuna.

1-Sanji, 2y sonra kimi almış? Merak ediyorum.

2-Daz Bones’ı nasıl alabilir? Adam 2y sonra bile bacağını çatlatıyor. Mr1 bunu öldürür hatta Luffy’i de zorlardı. Çünkü bu adam üstüne zırh giymemiş, direk çelik olmuş.

3- 2y sonra öyle ya da böyle millete çöp muamelesi yaparak tek atan Zoro varken, ona rağmen; Zoro şunu alamaz, ne gördük ki deniliyordu. peki dövüşmesine rağmen adam alamayan ve 2y sonra alacağı ilk net rakibini p.up ile alacak olan Sanji’ de ne gördünüz de şunu alır bunu alır ya da Zoro ile eşit diyebiliyorsunuz?

4- Adam’ın övüldüğü ve yaptığı en büyük iş DÜNYANIN EN GÜZEL PASTASINI YAPMAK. Hele ki aynı şartlar da diyor, Öyle Zoro gibi aldığı yaralar ile devam edipte o adamları alamaz. Sanji dediğiniz adam; Zoro’nun, Mihawktan aldığı yararı izlerken, neredeyse şaşırmakten ağlayacak bir adam. Zoro ve Luffy, irade ve tavır ve düşünce olarak birbirine bu kadar benzerken, Sırf komiklik olsun diye ki, hatta Oda demiş ki, “Onların erkeklik düşünceleri uyuşmuyor” Bu sebepten sürtüşmeleri gün gibi ortadayken, Hala bunları söyleyip denkler demek doğru mu?

5- Adam’ın en kuvvetli yeri bacağı, kara bacak falan diyorlar. Adam her dövüşte neredeyse bacağını çatlatıyor ve 2y sonra dövüşleri bitirmiyor bile. Yani Sanji, burada ki bazı adamları öyle ha deyince alamaz.

6- Luffy’nin rakiplerini tanrılaştırıp. Zoro,rakiplerine tek attığı için; Zoro’ya canavar demek yerine, sırf Zoro olduğu için rakiplerine “Çöp bunlar yaaaa” deniliyor, üzücü.

7-Bu da buranın kuralı; Eğer Sanji’yi savunmak, Luffy’e zarar verecek ise Sanji gömülür. Ama Sanji’yi savunmak, Zoro’ya zarar verip, Luffy’e dokunmayacak ise
Sanji Arşa çıkartılır. :D

6- Luffy’nin rakiplerini tanrılaştırıp. Zoro,rakiplerine tek attığı için; Zoro’ya canavar demek yerine, sırf Zoro olduğu için rakiplerine “Çöp bunlar yaaaa” deniliyor, üzücü.
Napalım Doffy çöp Pica tanrımı diyelim ? :D
Luffy'nin rakibi çöp olunca onada çöp diyoruz. Hody çöptür mesela.

Zoro'dan iyi olsun. Aynı şartlarda Pica'yı yenemez. Farklı şartlar olsa tabi ki yener Pica gibi birisini. Yahu Oden gibi birisinin altında çalışan samuraylar bile nasıl şaşırıyor Pica'nın kesilmesine. Sanji aynı şartlarda hangi saldırısı ile öyle bir şey yapacak?
Bak şimdi. Diyelim ki Sanji ülke büyüklüğündeki yerde Pica'yı buldu. Lan Skywalk'la oraya gidene kadar Pica Golem içinde 10 tur atar zaten. Kafasında canlandıramayanlar için atıyorum. İyi baksın o kişiler:

Şurda bit gibi kalan Zoro'nun Skywalk yaptığını düşünün. Havayı her tekmelediğinde 1 saniye geçse 1 saniye de aldığı yol sürse her tekmesiyle birlikte aldığı yol 2 saniye sürecek. Sanji'nin tek tekmeyle Picaya ulaşacağını düşünen güzel kafalar bir kenara dursun aklı selim, az hesap kitap yapan biri Sanji'nin 4-5 skywalk tekmesinden evvel Pica'ya ulaşamayacağını anlar ki bu en iyi ihtimalle verilmiş bir sayı. Bu da 8-10 saniye gibi bir süre yapar. Sanji Pica'yı alır diyenler Pica'nın salak gibi 8-10 saniye yerinde kalıp Sanji'yi bekleyeceğini mi düşünüyor ? Güzel kafa aferin :good:

Napalım Doffy çöp Pica tanrımı diyelim ? :D
Luffy'nin rakibi çöp olunca onada çöp diyoruz. Hody çöptür mesela.
Hayır Dof'a kim çöp diyebilir ki zaten? :D Olay o değil.
Olay şu; Zoro'nun rakipleri de az buz adamlar değil aslında ama adam çok rahat alıyor, o yüzden Zoro'nun övülmesi gerekirken, rakibi çöptü, Zoro da iş yok demeye getiriliyor. Bundan bahsediyorum :D

Bak Luffy; Pica'yı, Zoro'ya bırakırken, Orada Pica'yı durdurabilecek 3 adam vardı; Zoro, Luffy ve Law. Law yaralı bir şey yapamazdı, Luffy ben Dof'a gidiyorum diye tutturmuş zaten, geriye Zoro kalıyor o da kaptanına tamam deyip Pica'yı alıyor karşısına. Ama orada başka kimse durduramazdı Pica'yı. Yani birinin kalması gerekiyordu. Pica'nın asıl tehlikesi ülke için de çok rahat dolanabilmesi ve devasa boyutu. Zaten Pica'yı keserken orada sivri kafa amca, Sai, Kyros ve diğer herkes şaşkınlıktan ölüyor. Madem bu kadar çöp bir adam hepsi neden şaşırıyor? Ve Pica, diğer arkadaşlarına "Siz çöpsünüz" falan diye laf atıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani asıl demek istediğimi anlamışsındır diye düşünüyorum. :D

Sanji çoktan kendini göstermiş ve p.up almış. P.up almadan önce kimi alıp aradan çıkardı söyle bana? Ama Zoro tek atıyor, daha beteri adam korkudan olduğu yere kitliyor rakibini ve hala sınırını görmedik, şimdi ben bu adama nasıl güçsüz diyeyim, nasıl Sanji kulvarında diyeyim? :D

Şurda bit gibi kalan Zoro'nun Skywalk yaptığını düşünün. Havayı her tekmelediğinde 1 saniye geçse 1 saniye de aldığı yol sürse her tekmesiyle birlikte aldığı yol 2 saniye sürecek. Sanji'nin tek tekmeyle Picaya ulaşacağını düşünen güzel kafalar bir kenara dursun aklı selim, az hesap kitap yapan biri Sanji'nin 4-5 skywalk tekmesinden evvel Pica'ya ulaşamayacağını anlar ki bu en iyi ihtimalle verilmiş bir sayı. Bu da 8-10 saniye gibi bir süre yapar. Sanji Pica'yı alır diyenler Pica'nın salak gibi 8-10 saniye yerinde kalıp Sanji'yi bekleyeceğini mi düşünüyor ? Güzel kafa aferin :good:
Alt tarafı taş ya :/ Sanji üflese şu kütleyi parçalar. Bak bu da demir gibi bir şey dediği adam karşısında Sanji :D Çoğunluğa sorsak Daz Bones'i alır o daha güçsüz halinde :D

Bu da eşit olduklarını göstermek içindi ama yanlış hatırlamıyorsam Zoro isimsiz saldırı yaparken Sanji'nin ayağına dikkat :D

Alt tarafı taş ya :/ Sanji üflese şu kütleyi parçalar. Bak bu da demir gibi bir şey dediği adam karşısında Sanji :D Çoğunluğa sorsak Daz Bones'i alır o daha güçsüz halinde :D

Bu da eşit olduklarını göstermek içindi ama yanlış hatırlamıyorsam Zoro isimsiz saldırı yaparken Sanji'nin ayağına dikkat :D

Olum durum öyle komik bir hal aldı ki.. Hani Sanji'nin alamayacağı rakiplere alır diyenlere verdiğimiz tepkilere döndü olay. Yoksa karşı tarafla tartıştığımız falan yok; yanlış anlaşılmasın :fool:

O Px sahnesine de Sanji Zoro'dan çok hızlı diyenler iyi baksın. Sadece bakmasın ama. Zoro'nun Sanji'den hızlı hareket edip Px'i Sanji'den önce kestiğini görsün.

Kostümle durum eşitlenmiştir diyorum ama baya baya zaman atlamasının başlarında Zoro önde.
Başta, ortada, sonda... Hepsinde her zaman önde. Bez parçasıyla kapanmaz o fark :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık