Şu saldırı bile Kidin ne kadar dayanıklı olduğunu gösteriyor. Adam kalkıp başım ağırıyor dedi, resmen Bigmomun vuruşunu es geçti.Big Mom o kiloyla Zoro'dan daha çevik. Gerçek hayattaki obezlerle karıştırmayın.
Şu saldırı bile Kidin ne kadar dayanıklı olduğunu gösteriyor. Adam kalkıp başım ağırıyor dedi, resmen Bigmomun vuruşunu es geçti.Big Mom o kiloyla Zoro'dan daha çevik. Gerçek hayattaki obezlerle karıştırmayın.
Zoro buradaki isimlerin hepsinden daha güçlü. Sanji zayıf kalsa da Zoro tek başına taşır gerekirse bu savaşı.
Konuda dörtlü arasında en dayanıklı karakter Kid zaten. Hax güçleri Zoro için büyük sıkıntı. Sanji için de aynı şekil. Law'ın uyanışının da şakası yokE. Oda Kid ve Lawı Bigmoma, Zoro ve Sanjiyi Queene vererek cevabı vermiş bence. Şahsi olarak Law ve Kid her türlü alır diyorum.
Yav gerçek hayatla mangayı da kıyaslıyon ne hallere düştün...Sen böyle takla atabilir misin havada taklacı güvercin gibi?
Gerçek hayatla karıştırılmaması gerektiğini söylüyorum aksine. Big Mom şişko o yüzden hantal mantığı var. Yanlış.Yav gerçek hayatla mangayı da kıyaslıyon ne hallere düştün...
Kadının yaptığı tek şeyde dümdüz giderken yuvarlanmak havada...
Ha ayrıca atamıcağımı nerden çıkardın takla havada uçamam ama maalesef.
Eee hantal zaten? Kağnı arabası Kid'in kağnı arabası saldırılarına bile kafa atıyordu. O kadar yavaş.Gerçek hayatla karıştırılmaması gerektiğini söylüyorum aksine. Big Mom şişko o yüzden hantal mantığı var. Yanlış.
Sadece dev olduğu için hedef haline geliyor tıpkı Kaido ve Newgate gibi.Gerçek hayatla karıştırılmaması gerektiğini söylüyorum aksine. Big Mom şişko o yüzden hantal mantığı var. Yanlış.
Tank olduğu için rahat takılıyor, istediği zaman atik olabildiğini gösterdim zaten. Kaido'yu da yeri gelince araya alıp vurdukça vuruyolar, Kaido hantal mı? Bu arada Kid'in saldırıları da manyetik olduğu için epey hızlı.Eee hantal zaten? Kağnı arabası Kid'in kağnı arabası saldırılarına bile kafa atıyordu. O kadar yavaş.