Sen güzel yazmaya başladın he kim çaldı hesabınıWb>Roger illa ki D olmaya gerek yok.
Sen güzel yazmaya başladın he kim çaldı hesabınıWb>Roger illa ki D olmaya gerek yok.
La olum biz aslında baya bir konuda aynıyız da bakma bir konuda çok tartışıyoruz sonra böyle oluyorSen güzel yazmaya başladın he kim çaldı hesabını
PH ile güzel sükse yaptı. Luffy'den güçlü görülüyordu. Rosa'da Oda'nın kaleminden çıkıp kendi hikayesini yazdı. Başta nasıl görüyordun da şimdi nasıl görüyorsun onu merak ettim.Smoker çok daha iyiydi ya, Law'ın yaptığı bir şey yoktu neden Law'ı daha iyi göreyim ki ?
Zoro hariç herkes çöp onun için xd.Şuna kadar net doğru. Diğeri tartışılır, netlik yok.
Senin önceden 1-2 yorumunu da görmüştüm. Mesela Smoker'ın yenmesini beklemiştin. Sen Law'ı seviye olarak başta ne görüyordun çok merak ediyorum, çöp falan mı :dd.d
Roger adam değildir. D kapsamına dahil edilerek yorum yapılmamasını rica editorum.Wb>Roger illa ki D olmaya gerek yok.
Her gün intihar haberlerine bakıyorum. Bakalım Kf'den biri var mı diye.Zoro’nun arc’ı Who is Who ile kapamasını beklerken gelen… İki yonko dövüşü-kolay şekilde Sağ kol indirme ve İleri seviye kral haki… kolay değil arkadaşlar… Ben olsam… benimde moralim bozulurdu…
Katılıyorum ama Wb değildirRoger adamdır.
Law'ın D ve irade olayı Dressrosa'da bitti. Hayır bitmedi, Law yeniden kendini buldu desen bile irade deyince Zoro'nun karşısında ne D durur ne F. Seride iradenin (haşa) Allah'ı Zoro'dur.Zoro'nun iradesine laf yokta. La D.'nin iradesini taşıyor bu adam. D.'nin iradesine sahip. İrade taşıyor D. D. taşıyor irade. D. D. D. D. ileride açıklandığında bu iradeyi gösterebilmelerine hak vereceğimiz bir D. (D.nin açıklamasında Oda trolle yatmazsa tabi :dd )
WB > D. sülalesiKatılıyorum ama Wb değildir