Neden herkes Sanjinin fedakarlığını görmezden geliyo...
Adam zamanında "ne olursa olsun yeter ki gelsin" düşüncesini o kadar çok benimsemiş ki öyle olmasa bile öyle geldiğine inandırmış kendini.Sanji, Oda'yla küslüğü kessin seriye geri dönsün bize o yeter. Bıktık artık Luffy görmekten be. Okama olarak gelsin ama, yeter ki gelsin.
Pudding çok kibar davranıyo, duygu sömürüsü yapıyo. Bu cehennemde yanımda sen olcaksın ben de sana güzel koca olcam mantığında ilerliyo. Ama ben burda Luffyler yerine Puddingi seçtiğini göremiyorum.Direkt olarak kurtuluşu olarak görüyor Pudding'i. O kötü durumdaki tek güzel şey Pudding idi Sanji için o an.
Fedakarlık yapmadı diyen yok ki. Fakat fedakarlıkları sonucu tanıştığı Pudding düşündüğü gibi birisi olsaydı onu terk etmeyecekti. Eğer düğünün sonunda suikast falan olmasa Sanji şu an evliydi.Neden herkes Sanjinin fedakarlığını görmezden geliyo...
Tamam burada da başka çarem yok diye kurtuluşu orada buluyor adam ve tamamen haklı. Hatta Pudding bu kadar nazikken zoraki evleniyorum diye kızı üzdüğünü düşünüyor da öyle gidip gönlünü almak için uğraşıyor. Burada kendimi feda edersem diğerlerine bir şey olmaz diye düşündüğünü kendi söylüyor zaten.Hayır, sonrasından bahsediyorum. Yukarıya resmi attım.