Hahaha bana farketmez diyorsun,tabii ana karakter fanısın.
Hahaha bana farketmez diyorsun,tabii ana karakter fanısın.
Tek yiyen, mapuslarda sürünen Luffy bugün gök yarıyor. Olsun o kadar ya.Hahaha bana farketmez diyorsun,tabii ana karakter fanısın.
Goku falan da etten olduğuna göre yavaş değil miDiğer arkadaşa zaten diyecek söz bulamıyorum. Işık hızı Dünyadan aya 1 saniyede ulaşıyor. Bizim ışık hızı dediğimiz şey One Piece evrenine göre, Kizaru'nun bahsettiği ışık hızı. One Piece'de bundan daha yüksek hızlar var diye bahsedildi de bizim mi haberimiz yok ? Aslı lastik olan bir karakter nasıl ışık hızına çıkabilir ? Güzel kafalar afiyet olsun.
Doğru ''vücudundan nasıl ateş çıkarabilir ? '' diye kimse artık bunu sorgulamazken Oda Sanji'nin ateşinin kaynağını açıklamaya çalışıyor. :/Goku falan da etten olduğuna göre yavaş değil mi
Sağlam bir güçlendirme,kemikleri yamulmasına rağmen bir anda iyileşti azımsancak bir şey değil,bedenide bayağı sert oldu.Oda akıllı. Baktı ki Sanji'ye 3-4 tane ayrı ayrı p-up versem ancak adam olacak gen diye bir şey uydurayım ama içinde 3-4 tane p-up olsun yoksa bu avelle uğraşılmaz dedi bastı gen uyanışını khkhkh.
Bobbin de Akainu alıyor mu?Orochi peki?Olum ne süpernovası
Judge > amiral diyoruz oğluna nova aldırıyorsunuz
Bobbin = Zoro ki gerisini sen düşün …. orochi de biraz Buggy şansı varsa hükümette kor bile olur xdBobbin de Akainu alıyor mu?Orochi peki?