Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Sanji, Hangi Supernovaları Yenebilir?

Sanji hangi Supernovaları yenebilir?

• Kullanılan toplam oy
    341
Sanji, 2. Komutan liginde tamamlayacak arc'ı yani soru bir bakımada şuna çıkıyor. Süpernovalardan kaçı 2. Komutan devirebilir. Dur düşünelim. Eustass Kid, Trafalgar Law, (Luffy ve Zoroyu saymıyorum hiyeraşi olarak zaten Sanji'nin 1,2 tık üstündeler.) Belki Killer

Bege, Hawkins, Urouge, X Drake, Apoo beşlisini alır.

Beş tanesini alır.

Kid, Law, Luffy, Zoro, Killer, Bonney

Bu Altılıya da kaybeder. Hadi Bonney'i çıkar zaten savaşamıyor ona karşı diye. Yarı yarıya işte.

Üçlü hariç herkesi yener.
Hangi üçlü Luffy, Kid, Law mı ?

Zoro ?
Killer ?

Son düzenleme:
Bonney alamaz. Sebebi belli. Yoksa ondanda güçlü.
Luffy,Kid,Law,Zoro daha güçlü sanjiden. Yc1 ve üstü seviye bunlar.

Killer ile kafa kafayadir. He gider Hawkins killeri yener fikrim değişir. Bilemem.
Killer sanji yakındır. İki tarafa da kayabilir.

Oruç,Drake,Bege,Hawkins,Apoo beslisinden daha güçlüdür. Ammaaa yetenekleri ters bu elemanların. Hiç biri kolay yenilmez.
Sanjide aynı zamanda kolay kaybetmez kimseye. Bonney dışında.

Zoro, fanlarından özür diliyorum. Sanji fanları Zorocular gibi hayalci değil çok uçuk yorumları yok, objektif yorumluyorlar seriyi diyordum ama yanılmışım. Meğer konuşmak için karekterin beklenen hareketi yapması gerekiyormuş. Yorumları okurken gözlerim kanadı, iki fan grubu da aynı şeyin lacivertiymiş işte

Luffy zoro kid law hariç hepsini yener. Oruç reis ve X drake fightında çok çok zorlanır bacak kol verebilir yenerken

Apoo kulak mevzusuu o bilmiyordu hatırladığım. Yenemez. Drake ayrı parantez açılacak belirsiz. Bege kale yenemez. Oruç saf güç bu kısım ''bence'' yenemez. Havkins zaten umursayan yok unu yensin. Bonney de geçtik. Çatı 5 liyi zaten alamıyor. 1 kişi yaptı şimdilik...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık