Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Sanji, Hangi Supernovaları Yenebilir?

Sanji hangi Supernovaları yenebilir?

• Kullanılan toplam oy
    341
Adamın karakteri öyle. Zeff baba öyle yetiştirmiş. İlk günden beri bir kadına vurmadı bu saatten sonra da vurmamalı, vurmaz da. Black Maria karşısında kötü bir duruma düştü ama o da Robin ile eşleşsin diyeydi Oda orda eşeğin kulağına suyu kaçırdı. Sanji Maria zarar görmesin diye silahlanma bile açmamış öyle bir kral bu adam. Biri tayfaya zarar verse Sanji hemen koruma moduna geçer ama karşısındakine vurmadan yapar tabii bunu.
Özür dilerim diyeceğim şeyden dolayı fakat bu açıklamandan sanji fanları bile iğrenir cidden öyle yetişmiş demekle oluyor mu

Özür dilerim diyeceğim şeyden dolayı fakat bu açıklamandan sanji fanları bile iğrenir cidden öyle yetişmiş demekle oluyor mu
Neyinden iğrendin? Adam kadınlara vurmuyor. Nesi iğrenilecek bir durum? Bir anda olacak bir iş mi sence? Bir gün uyandı ve artık kadınlara vurmuyorum mu dedi sence? Ölsem bile bir kadını tekmelemem diyor. Sen nasıl açıklayacaksın bu durumu? Zoro çocukken en iyi kılıç ustası olmak ister. Luffy küçükken korsanlar kralı olma kararı verir. Nami küçükken dünya haritası çizme kararı verir. Sanji de nasıl küçükken all blue bulma hayali kurmuşsa kadınlara vurmaması da küçüklüğünden beri yapmadığı bir davranış. Bunun Neyinden iğrendin onu da anlamadım. Senin yetiştirilme tarzın ile şu an yaptığın şeyler arasında hiçbir benzerlik yok o zaman.

Sanji kadın dövmez çünki sever onları ve arıların çiçekleri gezdiği gibi gezer onları ve ilham balı yapar bununlada. Sevgi pıtırcığıdır kadınlar Sanji için nasıl kırsın dövsün onları, sevmek varken neden dövmek. Feminist öğretinin doruklarında bir kardeşimizdir Sanji yükseltir kadını kendini aşağılamak pahasına Robine yaptığı gibi. Millet anlamaz asıl hedefi ama biz biliriz Sonunda kuracak haremi. :D ?

Arkadaşlar bu yetiştirilme tarzıyla bir alakası yok bu çok büyük bir handikap bunu size nasıl anlatabilirim bilmiyorum kelimelere dökemiyorum en azından düşman kadınlara vurabilmeli all blue diyorsunuz denizkızı memesini görünce burası benim all bluem dedi sizce hayalini ciddiye mi alıyor ben oda karakteri kötüleştiriyor diyorum siz öyle yetişmiş diyorsunuz bir sınırı olmalı bir durumun günün birinde bir tayfa üyesi sanjinin önünde bir kadın tarafından öldürülürse ne olacak

Tam olarak neden iğrenecekmişiz? Karakter serinin başından beri böyle zaten. Sonradan eklenen bir şey değil ki iğrenelim. Adamı zaten öyle sevdik biz. Ölümün kıyısında bile gülen Luffy şimdi Kaido karşısında sırıttı diye ondan tiksinin oldu mu ki?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık