Nörim adama durduk yere daha dövüşmeden etmeden kapsül verirlerse böyle oluyorumUla Historia kim kalıcı dedi? İlla dile mi getirelim böyle. Dünden beri kıvranıyorsun şimdi kabul ettin. Valla haşlıcam seni.
Nörim adama durduk yere daha dövüşmeden etmeden kapsül verirlerse böyle oluyorumUla Historia kim kalıcı dedi? İlla dile mi getirelim böyle. Dünden beri kıvranıyorsun şimdi kabul ettin. Valla haşlıcam seni.
Nörim adama durduk yere daha dövüşmeden etmeden kapsül verirlerse böyle oluyorum
Bir de bunun babası olan Zeff, Lütfü vs Kreig'de inancın karşısında teknolojinin para etmeyecegini söylemiş birisi. Sanji haki ile yardırmalı. Germa'ya da o hali ile ayar vermeliydi ama tam tersi oldu. Çok yavaşsın kepçük deyip kıçına tekme vurdular. Allah bu Oda'yı bildiği gibi yapsın.Şu aptal şeyi kullanıp bir güç artışı yaşarsa, Oda ben sen kurgulayacağın ekşını seveyim. Biz bekliyoruz ki vücudundaki gizli gücü uyandırsın uçsun kaçsın adama bak hele ya. Saçma salak bir kostüm verip yalandan ödülünü yükselterek gaz almaya çalışıyor. Lanet gelsin ya
O Oda'nın yeni bir şey çıkartırken şov yapması ya. Hoş sonuçlanmayabiliyor cidden.Bir de bunun babası olan Zeff, Lütfü vs Kreig'de inancın karşısında teknolojinin para etmeyecegini söylemiş birisi. Sanji haki ile yardırmalı. Germa'ya da o hali ile ayar vermeliydi ama tam tersi oldu. Çok yavaşsın kepçük deyip kıçına tekme vurdular. Allah bu Oda'yı bildiği gibi yapsın.
Fan artlar başlamış şimdiden. Güzel görünüyorKullanmak zorunda kalır muhtemelen. Robin nami falan tehlikedeyken kullanır