O nereden çıktı ya?Kullanacak, kullanmalı. Yoksa bırakın zoroyla kapışmayı bu güçsüzlükle frankyle kapışamayacak yakında.
O nereden çıktı ya?Kullanacak, kullanmalı. Yoksa bırakın zoroyla kapışmayı bu güçsüzlükle frankyle kapışamayacak yakında.
Şu kalıpsıza en sonunda ben de patlayayım dedim. Nedense durup dururken çok sinirlendim sanjiye ve saydırayım dedim. Umarım bi yerde bacağı kopar da yemek saati haricinde gözükmez bir dahaO nereden çıktı ya?
Judge Sanji'ye son şakasını yapmıştır belki. Kullanışsız, Sanji'yi maskara edecek bir şey çıkarsa şaşırmam.Rezil kepaze bir giysiyse kullanır, Oda Sanji gömmeyi sever.
Bak o da olabilir, belki yanlışlıkla genleri de uyanabilir.Judge Sanji'ye son şakasını yapmıştır belki. Kullanışsız, Sanji'yi maskara edecek bir şey çıkarsa şaşırmam.
Vay be mission complete diyorsun yaniÖnümüzdeki bölüm bir aksilik olmazsa kullanacak. Ondan sonra da bu konu miadını doldurmuş olacak.
Aynen adeta mağzada kılıç bulur gibi power up buldu sanji. Karaktersiz sanji.Meğersem dünden razıymış. Baktı ki solucan kadar kıymetim yok bir karaktersizlik yapayım da karakterimi de sıfırlıyım dedi bu bölüm.
Aynen.Vay be mission complete diyorsun yani