sanjinin ne karaktersizliğini gördün la?One Piece Evreninde bir kural vardır arkadaşlar.
“Bir silah çıktı mı patlayacak.”
Sevgili yazarımız Oda bize gösterdiği en ufak bir çöpü bile ilerde kullandırmıştır. Bunun da sebebi insanları heyecanlandırmaktır. Bir Tametabakko kutusunu bile itinayla patlatan, Usopp’un aldığı kadranları kullandıran. Lolanın vivre kartını itinayla senelerce göğüs arasında saklayan Oda bu hücum kostümünü de kapsülünde paslandırmaz.
Sanji omurgasız bir arkadaşımız bugün söylediği sözü yarın yutabiliyor. O yüzden asla kullanmayacam ben Germa değilim der ama yeri gelince Lanet Olsun deyip basar kapsülün düğmesine bundan da hiç çekinmez.
Sanji pastaya zehir mi koydu ?One Piece Evreninde bir kural vardır arkadaşlar.
“Bir silah çıktı mı patlayacak.”
Sevgili yazarımız Oda bize gösterdiği en ufak bir çöpü bile ilerde kullandırmıştır. Bunun da sebebi insanları heyecanlandırmaktır. Bir Tametabakko kutusunu bile itinayla patlatan, Usopp’un aldığı kadranları kullandıran. Lolanın vivre kartını itinayla senelerce göğüs arasında saklayan Oda bu hücum kostümünü de kapsülünde paslandırmaz.
Sanji omurgasız bir arkadaşımız bugün söylediği sözü yarın yutabiliyor. O yüzden asla kullanmayacam ben Germa değilim der ama yeri gelince Lanet Olsun deyip basar kapsülün düğmesine bundan da hiç çekinmez.
Süper olurdu Tam kapaktaki gibi gezerdi bizimkilerFranky bu kapsüllerden tayfa üyelerine seri üretim yapar.
Süper olurdu Tam kapaktaki gibi gezerdi bizimkiler
Vegapunkla beraber bu teknoloji işine bayağı yarar. Tema değişebilir ama en azından işe yarauacak silahlar üretebilir.Süper olurdu Tam kapaktaki gibi gezerdi bizimkiler
Aynen olabilir. Zou'da silah üreteceğinden bahsediyordu. Bu da tuzu biberi oldu Gerçi ben Sanji'nin bunu kullanacağını düşünüyorum ama bakalım artık hayırlısı.Vegapunkla beraber bu teknoloji işine bayağı yarar. Tema değişebilir ama en azından işe yarauacak silahlar üretebilir.