Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Samurai Jack (2001-2017)


Tür: Aksiyon, Macera, Bilimkurgu, Fantastik
Bölüm Sayısı: 62
Yayınlandığı Tarihler: 2001-2017
Programın Yaratıcısı: Genndy Tartakovsky

Uzun zaman önce Aku isminde şekil değiştiren karanlık bir varlık dünyada belirir. Kendisine zarar verebilecek hiç bir silah olmadığını söyler. Kısa bir sürede her yeri ele geçirmeye başlar. Bir gün bir samuray kendisine bir kılıçla meydan okur. Aku meydan okumayı kabul eder. Dövüş sırasında Aku kılıcın kendisine zarar verebildiğini anlar. Aku dövüşü kaybeder. Son darbe vurulmadan önce Aku, samurayı zamanda ileriye götürür. Aku kendini yeniden toparlayıp ona tekrardan meydan okumayı hedefler. Samuray geleceğe geldiği zaman geleceğin Aku tarafından ele geçirildiğini öğrenir. Kendisini gören 3 sokak serserisi ona Jack diye hitap eder. Samurayda kendisini Jack ismiyle tanıtmaya başlar. Geçmişe geri dönüp Aku'yu yenmenin yollarını arar.

Karakterler:

Açılışı.
 
Forum eski günlerinde olsa Aku vs Kaido diye konu açardım :p

Ama harbiden daha önce de iki kez dillendirdiğim gibi bu çizgifilm hafiften Wano'yı andırıyor. Devasa bir yaratık, samuraylar, geleceğe gidip orada savaşmalar.
 
evet en iyi animasyon dizi senaryosu olabilir. tek kusuru son sezonu geç geldi ve bitirmek için yapılan kısa ama net bir sezondu.
 
Aku'yu yenmesi için, tüm insanlık tarafından yetiştirilen bir çocuk. Son sezonu ise, en sevdiğim kahramanlık hikayesini barındırıyor.
 
Tanıdıklarım bile -benden yaşça büyükler- izliyordu bunu hergün kaçırmadan. Bende şaşırıyordum baya bu duruma. Bildiğin küçük çocuklar gibi hergün saatini bekliyorlardı. Bende izledim baya, şu an çoğu şeyi hatırlamıyorum ama cidden kaliteli bir çizgi-diziydi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık