Öyle. Bakalım yan karakterler çıksın da ona göre yorumlariz.İlk bölüm güzeldi ama her şey çok ani oldu.
Öyle. Bakalım yan karakterler çıksın da ona göre yorumlariz.İlk bölüm güzeldi ama her şey çok ani oldu.
Bir de çizimler çok tatmin edici değil.Öyle. Bakalım yan karakterler çıksın da ona göre yorumlariz.
Ne var? 6 anahtar daha aranacak
Şu hayvanlara Zilyet demiş çeviri. Enteresan.
Baştaki adamı Hidana, Hachinin yendiğini Tobiramaya, Hachiyi de Kabutoya benzettim tiplerini.
Şuradan Star Wars çıkarırsaZaten kishomoto Bilim Kurgu tarzında yapacagim demisti galiba. Bence normal gibi geliyor.Kishomoto Naruto etkisinden kurtulamamış anlaşılan.
Usta Alaca galiba evrenin en güçlü kişisi.
Hachimaru'da samuray mühüründen bahsediyorum ya. Babası içine koymuştu ya.
Çok klişe diye hoşuma gitmedi. Ne oldu giydirdin mi kaşla göz arasında?Edit: Ha sen manganin konusunu sevmedin. Anladım
Yok. Bana laf attın sandım "böyle konu mu olur lanet olsun acacagin konuya" der gibi anladım baştaÇok klişe diye hoşuma gitmedi. Ne oldu giydirdin mi kaşla göz arasında?
Edit öncesi ne yazdıysan artık, eminim giydirmişsindir.Yok. Bana laf attın sandım "böyle konu mu olur lanet olsun acacagin konuya" der gibi anladım başta
Sonradan anladım. Neden laf atayım
Yoh be :d konuyu duzeltirim dedim tanıtım yerini .Edit öncesi ne yazdıysan artık, eminim giydirmişsindir.
Hı hı.Yoh be :d konuyu duzeltirim dedim tanıtım yerini .