Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Saldırı Gücü

Ben senin nickini savunuyorum senin yaptığın şimdi.. :D Hiç olmadı yani :p
Gerçekler acıdır, yapacak bir şey yok. Ben bu tarz konulara artık cevap verme gereği bile duymuyorum. Manga ortada, herkes istediği anlamı çıkarır, kimse de diğerine aksini kabul ettiremez. Zaten ortada güç namına pek bir şey görülmedi. Arc başında "Caesar, Luffy, Robin, Franky, Tashigi ve Smoker'ı tek başına alır" deseydin, herkes dalga geçerdi. Ancak gördüğün gibi aldı. En iyisi erken konuşmamak. Neyin ne olduğu ileride ortaya çıkar.

Soytarii26

Serinin sonunda bile pek çok kişinin gücü böyle tartışılacak diye düşünüyorum ben. Her şeyi "bu bunu yener bu buna yenilir" diye göstermeyecek Oda sonuçta. Bazı şeyleri -en azından şimdilik- bizim yorumumuza bırakıyor sanki. O yüzden böyle fikir ayrılıkları çıkıyor zaten. Ama dediğin gibi en azından Smoker için ilerde neyin ne olduğu ortaya çıkar bence çünkü gösterilip harcanan karakterlerden olmadığını belli etti bence

EustassKid

Bence Marco kesinlikle amiral seviyesindedir.
Aokijiden güçlüdür,Akainudan güçsüzdür.Kizaru meselesi ise tartışılır.
Ace bile(Wbnin 2. adamı)Aokijiyle eşit dövüşebiliyoken Marco Aokijiden güçsüzdür demek haksızlık olur.(Aokijiden güçlüdür kısacası)
Kizaru meselesi için kesin bir şey söylenemez fakat bence ondanda güçlüdür.Attığı tekme çok sağlamdı.Meyve özelliğide çok güçlü.Hakiside var.Yenildiği sahnede gözüne ışık tuttuğu için geçici kör olmuştu.Ha sonuçta yenildi mi yenildi.
Akainu ise Garp gibi tek atmadı marcoya ama tek yumrukta başka tarafından soluttu resmen.Fakat onun karşısında o kadar dayanabiliyorsa ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir zaten.(Ace tek yedi)
Smokera girmiyiceğim bile.Şu an ki seviyesi için şöyle söyleyebilirim:
Luffy>Law>Smoker-Zoro>Sanji>tayfanın geri kalanı.

Bence Marco kesinlikle amiral seviyesindedir.
Aokijiden güçlüdür,Akainudan güçsüzdür.Kizaru meselesi ise tartışılır.
Ace bile(Wbnin 2. adamı)Aokijiyle eşit dövüşebiliyoken Marco Aokijiden güçsüzdür demek haksızlık olur.(Aokijiden güçlüdür kısacası)
Kizaru meselesi için kesin bir şey söylenemez fakat bence ondanda güçlüdür.Attığı tekme çok sağlamdı.Meyve özelliğide çok güçlü.Hakiside var.Yenildiği sahnede gözüne ışık tuttuğu için geçici kör olmuştu.Ha sonuçta yenildi mi yenildi.
Akainu ise Garp gibi tek atmadı marcoya ama tek yumrukta başka tarafından soluttu resmen.Fakat onun karşısında o kadar dayanabiliyorsa ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir zaten.(Ace tek yedi)
Smokera girmiyiceğim bile.Şu an ki seviyesi için şöyle söyleyebilirim:
Luffy>Law>Smoker-Zoro>Sanji>tayfanın geri kalanı.
Ace meyvesi sayesinde eşit dövüşebildi.
Amirallere biri dokunuca omuz bile atsalar "tamam bu amiral seviyesinde" diyorsunuz .
Bu Amirallere dokunulmayacak mı yahu ? Herhalde 2-3 darbe atacaklar genel anlamda bakarsanız Wb bile Amirallerle zar zor baş edebiliyorken , Marco Amiral seviyesinde demek saçma olur.
Wb tayfası+Müttefikler - Akainuyu durduramıyor
Bakınız ; Akaiunu vs Aokiji

Marco amiral seviyesi falan değil hala Aokiji-Ace örneğini veren adamlar var mangada boru gibi 10 günlük vs var Akainu ile Aokiji arasında ama hala Ace durdurdu o yüzden Marco daha güçlüdür diyen var...

EustassKid

Aokijiye bir tekme attı uçtu gitti adam.Bu adama Aokiji seviyesinde dememek bence haksızlık olur.Kizaruya ise çok dayanabildi.
Ayrıca dediğin gibi Aokijide meyvesi sayesinde Akainuyla eşit dövüşebildi ve Acede meyvesi sayesinde Akainudan tek yedi.
Yine Meyvesinin hilesiyle Kizaru Marcoyu yendi.Attığı tekme blokladığı halde Kizaruyu yamultmaya yetti.
Sonuçta hem fiziksel güç olarak hemde meyvesiyle amiral seviyesinde olmayı hak ediyor.Bir akainu yada Kizaru olamaz belki ama Aokijidende güçsüz değildir.

Ayrıyeten
"Amirallere biri dokunuca omuz bile atsalar "tamam bu amiral seviyesinde" diyorsunuz ."
deseydim eğer apoo kizaru seviyesinde derdim.

Aokijiye bir tekme attı uçtu gitti adam.Bu adama Aokiji seviyesinde dememek bence haksızlık olur.Kizaruya ise çok dayanabildi.
Ayrıca dediğin gibi Aokijide meyvesi sayesinde Akainuyla eşit dövüşebildi ve Acede meyvesi sayesinde Akainudan tek yedi.
Yine Meyvesinin hilesiyle Kizaru Marcoyu yendi.Attığı tekme blokladığı halde Kizaruyu yamultmaya yetti.
Sonuçta hem fiziksel güç olarak hemde meyvesiyle amiral seviyesinde olmayı hak ediyor.Bir akainu yada Kizaru olamaz belki ama Aokijidende güçsüz değildir.

Ayrıyeten
"Amirallere biri dokunuca omuz bile atsalar "tamam bu amiral seviyesinde" diyorsunuz ."
deseydim eğer apoo kizaru seviyesinde derdim.
Yahu kardeşim , hiç vurmayacak mı ? Ne vurdu uçtu gittisi ? BUnlar Yonkou değilmi bırakta 1-2 tane vursun ..
Wb bile baş edemez iken gelmiş Amiral seviyesi diyorsun :)
Wb tayfası+ Müttefikler - Akaiunuyu durduramazken , 10 günlük Aokiji vs Akaiunu olayından bahsediyoruz

Ace meyvesi sayesinde eşit dövüşebildi.
Amirallere biri dokunuca omuz bile atsalar "tamam bu amiral seviyesinde" diyorsunuz .
Bu Amirallere dokunulmayacak mı yahu ? Herhalde 2-3 darbe atacaklar genel anlamda bakarsanız Wb bile Amirallerle zar zor baş edebiliyorken , Marco Amiral seviyesinde demek saçma olur.
Wb tayfası+Müttefikler - Akainuyu durduramıyor
Bakınız ; Akaiunu vs Aokiji
Halen mi aynı muhabbet boşuna yazıyoruz vallahi, Wb ve Jozu olmadan nasıl Wb tayfası oluyor ? Adı üstünde Wb tayfası...
Wb zar zor baş ediyor diyorsun, adam savaşın başında kocaman kılıç yedi, kalbi tekledi, yaşlılık... Bunlara rağmen 2 tane sağlam yumrukla en güçlü amirali almayı bildi...

Ayrıyetten seviye olayı ;
Ace'in durdurması meyve olayıdır bu apaçık ortada, Ama Marco ve Jozu'nun o seviyede olmadığını kesin bir dille belirtmekte yanlış...
Neye istinaden bu kesinliği söyleniyor ki ? Amirallerin Marco ve Jozu'dan üstün olduğu bir yanlarını görmedim ben. Dikkat kaybı olayı dışında. Akainu daha üsttedir ama Kizaru ve Aokiji seviyesinde olmadıklarını söylemek bana görede haksızlık. Akainu'nun magmasının bu iki adama işlemeyeceğini düşünürsek Ace'in aksine, Akainu-Aokiji gibi uzun bir dövüş olmayacağının garantisini kim verebilir ?

aokijiye sanjide hakili vursa uçurur biraz. aokiji dönüp bir sinek ısırdı demez. belki marco kadar etkili olmaz ama 1 kaç adım iteler.
Sanji'nin 3 amiral arasında en şanslı olduğu kişi Aokiji olur. Diable malum ısı tabanlı saldırı, okyanusun altında bile yakıyor adam, tekmesi etkili olur. Kizaru'ya olur mu bilmem. Akainu'yu gıdıklamaz :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık