Ace meyvesi sayesinde eşit dövüşebildi.
Amirallere biri dokunuca omuz bile atsalar "tamam bu amiral seviyesinde" diyorsunuz .
Bu Amirallere dokunulmayacak mı yahu ? Herhalde 2-3 darbe atacaklar genel anlamda bakarsanız Wb bile Amirallerle zar zor baş edebiliyorken , Marco Amiral seviyesinde demek saçma olur.
Wb tayfası+Müttefikler - Akainuyu durduramıyor
Bakınız ; Akaiunu vs Aokiji
Halen mi aynı muhabbet boşuna yazıyoruz vallahi, Wb ve Jozu olmadan nasıl Wb tayfası oluyor ? Adı üstünde
Wb tayfası...
Wb zar zor baş ediyor diyorsun, adam savaşın başında kocaman kılıç yedi, kalbi tekledi, yaşlılık... Bunlara rağmen 2 tane sağlam yumrukla en güçlü amirali almayı bildi...
Ayrıyetten seviye olayı ;
Ace'in durdurması meyve olayıdır bu apaçık ortada, Ama Marco ve Jozu'nun o seviyede olmadığını
kesin bir dille belirtmekte yanlış...
Neye istinaden bu kesinliği söyleniyor ki ? Amirallerin Marco ve Jozu'dan üstün olduğu bir yanlarını görmedim ben. Dikkat kaybı olayı dışında. Akainu daha üsttedir ama Kizaru ve Aokiji seviyesinde olmadıklarını söylemek bana görede haksızlık. Akainu'nun magmasının bu iki adama işlemeyeceğini düşünürsek Ace'in aksine, Akainu-Aokiji gibi uzun bir dövüş olmayacağının garantisini kim verebilir ?